Nedeljni horoskop (24.12 - 31.12)

OVAN

POSAO:
Možda je ova nedelja poslednja, ali za vas je već počelo novo doba. Imate iznenađenje na samom kraju godine. Dobićete novac koji dugo očekujete.

LJUBAV:
Vi ste veoma otvoren tip i želite da vaš patner ima zaista puno poverenje u vas. To će i da se desi. Pokušajte da napravite mlo iznenađenje. Na primer neki kraći put, vikend van grada.

ZDRAVLJE:
Dosta dobro, ali uvek budite oprezni sa imunološkim sistemom.

BIK

POSAO:
Ne predajete se i gledate da budete neko ko i dalje vodi posao. Iako ste imali teških dana to nije nešto što će vas odvesti u problem, već ćete biti jači nego ikada. Početak naredne godine biće jako dobar jer ćete znati gde ste i na čemu ste.

LJUBAV:
Vi ste osoba koja teži ljubavi i koja mora da bude pored svoje voljene osobe. Imate izgleda da stupite u lepu ljubavnu vezu tokom novogodišnje noći ukoliko ste sami.

ZDRAVLJE:
Obratite pažnju više na unutrašnji nemir.

BLIZANCI

POSAO:
Čas ste spremni za rad, čas ne. Morate da napravite razumnu distancu. Novac vam stiže u sredu a od četvrtka pa na sam doček nove godine možete da očekujete zanimljivu ponudu ili poziv iz inostranstva.

LJUBAV:
Vi ste u ovoj nedelji puni raspoloženja i pozitivne euforije. Svako bi voleo vaše društvo. Iskoristite sve dane na pokazivanje ljubavi.

ZDRAVLJE:
Tokom cele godine ste bili u nervoznoj fazi, ali već bolje pred kraj nedelje ili sam početak naredne godine.

RAK

POSAO:
Iako ste nezadovoljni, ipak ćete imati dva dana pred kraj godine kao nešto što će vas pokrenuti. Jedan saradnik vas želi pored sebe jer misli da nema boljeg i odanijeg partnera od vas. Ukažite mu poverenje.

LJUBAV:
Slobodni imaju novo poznanstvo od srede, a zauzeti lep vikend i proslavu nove godine.

ZDRAVLJE:
Raspoloženje može da popravi ili odvede na loš put vaše zdravlje.

LAV

POSAO:
Uvek euforični, puni ideja, pred kraj nedelje se raščišćava situacija koju ste imali kao dilemu. Imaćete uspešnu poslovnu nedelju i kraj godine koja vas vodi u bolje dane.

LJUBAV:
Slobodni propadnici ovog znaka imaju lepo poznastvo sa jednom Škorpijom ili Ribom. Malo neobično ali ovo može da se pretvori u pravu vezu. Oni koji su u braku ili vezi mogu da očekuju divne poklone od partnera ispod novogodišnje jelke.

ZDRAVLJE:
Grlo, hladnoća večiti neprijatelj ovog toplog znaka.

DEVICA

POSAO:
Spremni ste na svaku promenu samo da se osećate bolje od onoga šta sada imate. Kraj nedelje može vam doneti prijatno iznenađenje, novac i možda neku novu poslovnu priču za dalju budućnost.

LJUBAV:
Volite da imate pažnju partnera. Vaša požrtvovanost, ljubav, strpljenje, odanost, retko ko ima u zodijaku. Tako da možete očekivati zadovoljstvo i da će partner vama pružiti bezrezervnu ljubav.

ZDRAVLJE:
Problem sa bubrezima.

VAGA

POSAO:
Spremni ste za rad, pa neka je to i novogodišnja noć. Imate dosta saradnika koji žele da u poslednji čas završe poslove koje su čekali tako dugo. Treba da budete odlučniji kada je izbor osoba u vašem poslovnom okruženju, u suprotnom možete imati problem sa finansijama.

LJUBAV:
Partner sve radi da vam udovolji. Imate jaku volju i želju da ljubav zrači uspešno i da ljubomora ne bude deo vašeg karaktera.

ZDRAVLJE:
Vodite računa o ishrani posebno za vreme praznika.

ŠKORPIJA

POSAO:
Muče vas zaostali poslovi, ali ono što treba da uradite da jednostavno pustite sve da se samo odvija. Možete imati problem finansija ali osoba koja radi za vas a pritom ima veze sa inostranstvom jeste neko ko vam je potreban tokom poslednje nedelje ove godine.

LJUBAV:
Dobar period za ljubav i odanost. Možete očekivati prijatnu nedelju ali isto tako više pažnje i nežnosti od suprotne strane.

ZDRAVLJE:
Bićete opterećeni alkoholom, hranom, neispavanim noćima. Stanite malo.

STRELAC

POSAO:
Zanimljiva nedelja. Zapravo ne znate gde ćete pre. Imate podršku jedne muške osobe koja može mnogo da vas unapredi i pokrene energiju, a samim tim i novac. Dobar kraj godine, još bolji provod za novu godinu jer sklapate poslovni dil od važnosti.

LJUBAV:
Stalno razmišljate šta da radite. Imate udvaranje ali niste sigurni u tu osobu. Sačekajte novogodišnju noć, tu se nešto pozitivno dešava.

ZDRAVLJE:
Dosta dobro, puni ste pozitivne energije.


JARAC

POSAO:
Vreme da prelomite. Šta dalje i kako napredovati. Ova nedelja vam daje snažnu emociju o tome šta vas čeka i na koji način. Imate poziv od srede ili četvrtka za novu saradnju. Uspećete u novom poslu.

LJUBAV:
Lepo prijateljstvo može da bude i nova ljubav. Period od petka i sam vikend, dan pred doček očekujte mnogo bolje i puno društva oko vas.

ZDRAVLJE:
Treba paziti na prehladu, viruse, grlo. Ponekad i neraspoloženje čini svoje.

VODOLIJA

POSAO:
Imate snage da izgurate kraj godine uz pomoć dobrih saradnika ili vašh radnika. Polje posla vam je naglašeno i čekate kraj godine jer vi samo funcionišete u novom. Novac i zarada vam se otvaraju od kraja nedelje.

LJUBAV:
Pokazujete nemir, hladnoću, nezainteresovanost. Ustvari vi ste samo okrenuti istini i pravim osećanjima. Budite otvoreni jer ćete tako privući pravu ljubav.

ZDRAVLJE:
Ponekad neka sekiracija i nerazumevanje drugih utiče na pad imunog sistema.

RIBE

POSAO:
Vama se nebo otvara tokom nedelje i tu možete da očekujete boljitak i sreću.Posao vam je sada najmanji problem, a novac već od srede i sve do kraja godine ide pozitivnim tokom.

LJUBAV:
Okrenuti ste iskrenosti. To će vas dovesti do prave ljubavi i možete da očekujete zanimljivu nedelju još bolje novogodišnju noć kao šansu za novo poznanastvo.

ZDRAVLJE:
Dosta dobro. Mada, obratite pažnju na sinuse i hladan vazduh.

Pogledajte još