Svirepo višestruko ubistvo: Zbog imovinskih problema hteo da zatre bratovljevu porodicu

Dragan Đokić (56) pucao u brata, pa ubio snaju, bratanca i njegovu ženu. Ranio i njihovo dete, a potom pokušao da se ubije

Krvavi pohod Dragan je počeo prekjuče oko 18 sati ubistvom bratovljeve supruge Mare Đokić, zatim je ubio njihovog sina i njegovu suprugu, Dražena (39) i Miru (36) Đokić. Ranio je i njihovog 13-godišnjeg sina V. Đ. pucajući iz automatske puške u dečakove noge, a zatim je pokušao da izvrši samoubistvo pucajući sebi u glavu! Krvavi pir je policiji prijavio ubicin brat.

"Đokić je prvo pucao na brata, ali je on uspeo da pobegne. Zatim je ubio njegovu suprugu dok je išla centrom Lopara ka svom stanu, a potom je otišao u bratančev stan, ubio njega i snaju, te ranio njihovog sina, a zatim pokušao sebi da oduzme život, pucajući iz automatske puške sebi u glavu"
potvrdili su u centru javne bezbednosti u Bijeljini.

Đokić će biti će saslušan čim to njegovo zdravstveno stanje bude dozvoljavalo. On je operisan, a naneo je sebi povrede na glavi i licu. Njegovo zdravstveno stanje je juče bilo stabilno, potvrdili su u bijeljinskoj bolnici.

Dečak, V. Đ., koga je Đokić ranio u levu potkoljenicu pucajući iz automatske puške, operisan je nije u životnoj opasnosti, izjavio je juče Dragan Vanovac, dežurni lekar bolnice u Bijeljini

(Alo!)

Pogledajte još