Niš: Komšijska svađa sa smrtnim ishodom

0

Goran Simonović (48) iz Niša preminuo je 2.januara oko 17.30 časova posle svađe sa komšijom M.K., u kojoj je kako se sumnja, zadobio i nekolio udaraca. Uzrok njegove smrti još uvek nije zvanično utvrđen tako da se ne zna da li su udarci koje je zadobio mogli da uzrokuju fatalan ishod.

Policija je zadržala do 48 časova M.K. dok ne pristignu rezultati obdukcije koju je naložio sud. Do svađe je došlo u naselju Duvanište zbog ogrebotine koju je sin nastradalog načinio na komšijinom automobilu.

– Komšija, kojem ne znamo ni ime jer smo se skoro doselili je tražio 50 evra nadoknatu štete, ali je majstor koga je doveo moj otac je kazao da popravka košta 20 evra. Otac je pošao do kuće da mu da polisu osiguranja, kada ga je, po rečima očevidaca, komšija udario nekoliko puta rukama i nogama. Kada smo istrčali iz kuće otac je ležao na trotoaru i ubrzo je preminuo – kaže Sanja Simonović, ćerka nastradalog.

U Višem sudu kažu da je istražni sudija utvrdio da je bilo svađe i fizičkog obračuna između komšija ali da se bez obdukcije ne može utvrditi da li su udarci koje je zadobio nastradali mogli da dovedu do smrtnog ishoda ili je u pitanju neki drugi razlog.

(Izvor: ALO )

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.