Mirna: Snimila bih duet sa Saškom, Zoranom ili Nevenom (VIDEO)

"Stvarno sam iznenađena. Nisam očekivala pobedu. Moja želja je bila da se plasiram u superfinale i nakon plasmana sam se samo prepustila i uživala sa mojim drugaricama Nevenom i Sarom. Neverovatno je da smo Nevena i ja ponovo bile u duelu, ali mi jedna drugu nikada nismo gledale kao konkurenciju, jer smo postale prijateljice, bile smo u istoj sobi sve ovo vreme, i da je ona pobedila bila bih podjednako srećna. Emocije su mi još uzburkane, još se nisam osvestila, ali znam da ću ovo veče pamtiti do kraja života. Hvala svima koji su me podržavali na mom putu", rekla je Mirna nakon pobede za “Novosti”.

Ona je za za "Telegraf" izjavila da nije mogla da spava od uzbuđenja, kao i da su njeni bliski ljudi još pod utiskom.

"Naravno da su i oni oduševljeni. Govorili su mi da su očekivali i bili sigurni u moju pobedu, da sam najbolja za njih, ali svi smo još pod utiskom", rekla je pobednica.

Na pitanje "Telegrafa" s kojim učesnikom “Prvog glasa Srbije” bi otpevala zajedničku pesmu, Mirna je rekla da su to Saška Janković, Zoran Stanić i Nevena Božović.

Za “Novosti” je pričala i o najtežim i najlepšim trenucima u PGS-u.

"Iskreno, najteži trenutak je bio onaj kada sam bila u duelu sa Saškom, a najsrećniji je bio svaki koji sam mogla da provedem sa mojim kolegama i kada sam mogla da naučim dosta stvari i što smo se svi lepo družili", izjavila je ona.

Mirna je za “Novosti” potvrdila da će učestvovati na Beosongu.

"Da, Sara, Nevena i ja ćemo učestvovati. Nismo imale vremena da se bavimo time jer smo bile fokusirane na “Prvi glas Srbije” i na superfinale. Čule smo neke pesme, ali se nismo puno bavile time", rekla je ona.

(Novosti, Telegraf)

Pogledajte još