Kina: Ucenjivali komuniste snimcima seksa

0

Kineska policija razbila je u gradu Čungkingu krimunalnu bandu koja je koristila tajno snimljne snimke seksualnih odnosa za ucenu zvaničnika, saopštile su danas lokalne vlasti.

Skandal je izbio prošle godine pošto su se snimci seksualnih odnosa zvaničnika pojavili na internetu, a izvori iz Vlade navode da je smenjeno najmanje 10 snimljenih funkcionera. Članovi bande unajmljivali žene za zavođenje zvaničnika, da bi posle snimali seksualne odnose, i to koristili za iznudu

Među tim funkcionerima su zvaničnici okružnog nivoa vlasti ili ogranaka Komunističke partije, kao i rukovodioci državnih firmi. Snimak jednog zvaničnika za koga je kasnije potvrđeno da je sekretar Komunističke parije u okrugu Beibei u Čungkingu, bio je novembru veoma gledan na internetu, a on je otpušten nekoliko dana posle istrage.

Lokalne vlasti u Čungkingu, jednom od većih kineskih gradova, navode da su članovi bande unajmljivali žene za zavođenje zvaničnika, da bi posle snimali seksualne odnose, a snimke kasnije koristili za iznudu.

(Kurir)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.