Predsednik Ustavnog suda Srbije priveden zbog metka iz lovačke puške!

0

Dr Dragiša Slijepčević zadržan na aerodromu u Rusiji kad se vraćao od prijatelja kod kojih je proveo nekoliko dana jer mu je u stvarima pronađen metak iz lovačke puške.

Dr Dragišu Slijepčevića, predsednika Ustavnog suda Srbije, policija je zadržala na aerodromu u Rusiji jer je u njegovoj jakni nađen metak iz lovačke puške, saznaje Kurir.

Nakon utvrđivanja identiteta sudije i provere porekla metka, dr Slijepčević je pušten i vratio se u Srbiju.

Prema rečima Kurirovog izvora, dr Slijepčević je bio u privatnoj poseti svojim ruskim prijateljima.

Tamo je ostao nekoliko dana, a pošto su njegovi prijatelji pasionirani lovci, poveli su i dr Slijepčevića u lov“, kaže izvor Kurira.

Posle nekoliko dana, predsednik Ustavnog suda Srbije krenuo je kući, ali je na aerodromu došlo do nesporazuma!

Umesto da rutinski prođe kontrolu, ruski policajci su ga iznenada odveli do izdvojene prostorije! Tu su mu pokazali metak iz lovačke puške koji su našli u njegovim stvarima!

On je rekao da je predsednik Ustavnog suda Srbije i da je bio u poseti prijateljima koji su ga vodili u lov – navodi Kurirov sagovornik i dodaje:

Policija je proverila tvrdnje dr Slijepčevića i dobili su potvrdu da je on zaista predsednik suda. Kad su potom i njegovi ruski prijatelji potvrdili da je bio s njima u lovu i da mu je verovatno odatle ostao metak, dr Slijepčeviću je dozvoljeno da se vrati u Srbiju.”

(Kurir)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.