Kakvo razočaranje: U reklami za H&M razbacano telo nije Bekamovo već dublerovo

U kratkom filmu, zapravo reklami za liniju donjeg veša "H&M" sa njegovim potpisom, popularni fudbaler i muška modna ikona Dejvid Bekam, iako je učestvovao glavom i bradom, telom izgleda nije baš u svakom kadru.

Kako potvrđuje sledeća fotografija sa seta na kojoj se jasno u pozadini vidi momak sa istom frizurom kao Beks, dok zvezda stoji pored reditelja kratkog filma Gaja Ričija, izgleda neverovatni trbušnjaci, izvajane noge i, generalno, telo od koga zastaje dah koje smo videli nije baš sasvim njegovo, već nepoznatog dublera. To se čak vidi i u spotu kada mu sa desne ruke "misteriozno" nestaju tetovaže.

Ove tvrdnje je potvrdio i predstavnik modnog brenda "H&M", koji je za "E! News" izjavio:

- Dejvid je bio veoma uključen u snimanje reklame i veći deo scena je sam snimao. Međutim, zbog njegovog rasporeda, dubler je korišćen za manje delove videa.

Naravno, fanovi (mahom dame!) koje je Beks ostavio bez daha u ovoj reklami gde golišav trčkara i pliva, odmah su se razočarali, te je on morao i da odgovori bar na neko pitanje, što je učinio putem "H&M"-ovog Twitter naloga.

Najpre pogledajte REKLAMU u režiji Gaja Ričija sa razbacanim (lažnim?!) Bekamom, a u nastavku pogledajte kako je ceo spektakl sniman... Šta mislite? Da li ovo telo nije Beksovo? Ipak, setimo se kako on izgleda na fudbalskom terenu i na crvenim tepisima, to ne može biti lažno.

Foto & Video: H&M

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.