Još jedan napad: Šutirao kontrolorku Bus Plusa u tramvaju i na stajalištu

Putnik je više puta išutirao kontrolorku u vozilu, da bi potom nastavio da je udara i na samom stajalištu u Resavskoj ulici.

Nakon što je kontrolorka zamolila putnika da joj pokaže kartu, muškarac ju je udario, a zatim nogom izvalio vrata tramvaja i izašao. Kontrolorka je sa koleginicom napustila tramvaj na stajalištu kod SKC-a, gde ju je napadač ponovo presreo, šutirao i zatim pobegao.

V. Ž. je prevezena u Urgentni centar na pregled, a na mesto događaja je izašla i policija. Zbog napada će biti podneta krivična prijava protiv NN lica.

- Napominjemo da su na žalost, napadi na kontrolore Bus Plusa postali sve učestaliji i da su bez ikakvog povoda postali meta nezadovoljnih građana. Apelujemo na sve putnike da javni gradski prevoz koriste uz važeću voznu kartu i time omoguće kontrolorima da nesmetano rade svoj posao. Najoštrije osuđujemo napade na kontrolore i još jednom se zahvaljujemo svim putnicima koji poštuju njihov rad, kao i pravila koja važe u javnom gradskom prevozu - kažu u Bus plusu.

Ovo je drugi napad za samo 24 sata, jer je i juče nepoznati muškarac na istom mestu, kod SKC-a oko 6.45 sati fizički napao kontrolorku Bus plusa.

(Izvor: 24sata )

Pogledajte još