Devica testerka vibratora: Nedeljno isproba tri vibratora, doživela 150 orgazama

0

Ema Ričards ima dvadeset godina i nije spavala sa momkom, ali zato redovno koristi vibratore za samozadovoljavanje, verujući da je niko ne voli zato što je romantična. Tako je ova mlada Britanka do sada doživela više od 150 orgazama isprobavajući po tri vibratora nedeljno.

Romantična sam i niko me ne voli kao takvu, pa sad sama sebe zadovoljavam. Nakon godinu dana ne mogu da se odvojim od vibratora i oni su mi sasvim dovoljni. Bolje da ostanem devica i koristim seksualna pomagala nego da krevet delim s nekim ko nije dovoljno poseban – kaže dvadesetogodišnja Britanka Ema Ričards iz Lestera koja je prošlog Dana zaljubljenih sebe “častila” vibratorom iz seks šopa, kupivši ga “slučajno” tražeći seksi veš.

Ema tokom jedne nedelje isproba tri vibratora, doživi tri orgazma, što, kada se sabere, znači da je za godinu dana više od 150 puta “s uspehom” sebe zadovoljila, piše britanski “The Sun”.

Ona uživa i u isprobavanju seksi veša, ali sve to daleko od pogleda svojih roditelja, a o svom prvom orgazmu kaže da “nije znala šta da očekuje i da se tresla kao Bambi”.

Iako “profesionalna testerka vibratora”, Ema ne prima platu za svoj posao, ali zato sve što proba sme i da zadrži. Ona uživa u svom “poslu” koji planira da nastavi čak i kada nađe dečka.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.