Doktori ga otpisali, on čudom progledao!

0

Pol Hil počeo je da gubi vid pre 10 godina, kada mu je dijagnostikovana degenerativna bolest koja je zahvatila prvo njegovo levo oko, da bi se zatim proširila i na desno. I baš kada su se lekari oprostili od njega, desilo se čudo koje niko ne može da objasni. Polu Hilu iz Halifaksa u Velikoj Britaniji lekari su dijagnostikovali slepilo i rekli mu da nema više ništa što bi mogli da urade, zbog čega je i sam postao ubeđen da više nikada neće ugledati svetlost dana. Onda se, međutim, desilo nešto što niko nije očekivao i što nijedan lekar koji ga je tretirao ne može da objasni. Progledao je.

Hil (46) je počeo da gubi vid pre 10 godina kada je degenerativna bolest počela da utiče na njegovo levo oko, a zatim se proširila.

Uprkos brojnim pokušajima lekara da mu iole sačuvaju vid, on je ipak oslepeo prošle godine.

– Lekar mi je rekao da je gotovo, nije postojalo ništa što bi mogao da učini i da ću ostati slep. Ovo je bio veliki veliki šok za mene – rekao je Hil i dodao da je već dugo video zamućeno.

Pol, inače otac dve devojčice, koji je radio u digitalnom marketingu odbio je da traži pomoć prijatelja i odustane od svog posla, i umesto toga naučio je da svaki dan pažljivo vozi bicikl do firme.

Nažalost, ubrzo se suočio sa još jednim šokom – proglašen je tehnološkim viškom.

I kada je mislio da više nema nade desilo se čudo i njegov vid je počeo da se menja.

– Moj vid je počeo da se menja nabolje i onda se u potpunosti vratio. Lekar je bio zbunjen, ostao je bez reči. Medicinska sestra rekla je samo da je to čudo – priča Hil.

On misli da su godine pomogle da mu se stanje poboljša, jer ova bolest uglavnom teže pogađa starije.

– Posle užasno teške godine mogu da kažem da doslovno vidim svetlo na kraju tunela – rekao je ovaj srećni čovek.

(Izvor: Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.