Ekskluzivno na Nadlanu.com: Deo novog spota Nevene Đorđević

Nevena je snimila spot za novi singl "Tražim te po sećanju". Tekst i muziku uradio je Bane Opačić, produkciju Dušan Alagić, dok režiju spota potpisuje Vladimir Mladenović.

Spot je sniman krajem decembra, u otežanim uslovima zbog snežnih padavina, što je, međutim, dobro poslužilo kako bi se bolje dočarala filmska priča koju je reditelj zamislio.

Uskoro će biti premijerno prikazan kompletan spot, sa scenama koje smo radili u Beogradu i koje su potpuno drugačije od onih koje sada možete videti. Obzirom da sam proteklih mesec dana provela u inostranstvu, premijera spota je odložena za početak marta. Moram da napomenem da su scene iz dvorca grofa Dunđerskog bile izuzetno naporne, zbog snežnih uslova, ali je sve ispalo kako smo zamislili. Iskreno se nadam da će se i pesma i spot dopasti publici“, rekla nam je Nevena Đorđević .

"Fantast" je, u poslednje vreme, popularna lokacija za spotove. Nedavno je tamo i Riblja čorba snimila video za pesmu "Užasno mi nedostaje", premijera se očekuje početkom nedelje.

Pogledajte još