Učesnici "Velikog brata": Danica Maksimović, Ava Karabatić, Toni Montano, Sindi "Models", Boba iz "Žikine dinastije"...

Producenti projekta "Veliki brat" bili su prilično detaljni u odabiru takmičara, selektovali su "jake učesnike" slobodnijih shvatanja, koji će biti spremni da se pokažu u "pravom svetlu" pred kamerama. Tako će novu sezonu upotpuniti najkontroverznije ličnosti iz zemlje i regiona.

Kako "Kurir" saznaje, učesnik će biti i pevač Sejo Kalač. Takođe, priča se da u kuću "Velikog brata" ulaze i Inspektor Blaža, Ekrem Jevrić, kao i voditelj TDI radija Predrag Popović poznatiji kao Dr Love.

Za sumu od 50.000 evra žestoko će se boriti glumica Danica Maksimović, bivša pevačica grupe "Models" i kreatorka Ivana Stamenković Sindi, kao i hrvatska starleta i učesnica rijalitija "Survajver" Ava Karabatić. Mušku postavu predvodiće pevač Toni Montano, koji važi za čoveka britkog jezika spreman da svakom kaže istinu u oči, a posebno iznenađenje biće ulazak nekadašnjeg glumca Vladimira Petrovića, koji je tumačio lik čuvenog Bobe u "Ludim godinama", a potom i u serijalu "Žikina dinastija".

Podsećanja radi, pobednici prethodne četiri sezone "Velikog brata" sa poznatima su: fudbaler Saša Đani Ćurčić, crnogorska kreatorka Mirjana Đurović Mimi, "večiti učesnik VB" Miki Đuričić i glumac Milan Marić, poznat kao Švaba iz filma "Rane".

Ovi takmičari sigurno će držati gledaoce budne kraj malih ekrana, a potvrda tome su višemesečne posete psiholozima, kao i teški testovi kojima su bili podvrgnuti u prethodnom periodu.

- Biće ovo žestoka borba, budući da su karakteri takmičara jako različiti. Svi znamo da Danica Maksimović, koja je svojevremeno priznala da se izlečila od alkoholizma, nema dlake na jeziku, a nimalo naivna neće biti ni Ava, koja je poznata kao devojka zaljubljive prirode, ali i po prosipanju bisera - kaže izvor "Pressa", koji je otkrio neke detalje rijalitija koji očekuje publiku.

- Većina javnih ličnosti koja je pozvana na razgovor bila je spremna na sve samo da bi se neko vreme "skućili" u rijalitiju. Međutim, to nije bilo presudno za izbor i opstanak. Odabrani će imati prilično teške, nezgodne, ali i zanimljive zadatke jer gledaoci zaslužuju samo najbolje - kaže za naš list izvor blizak takmičarima.

Inače, VIP kuća na Košutnjaku polako se sprema da primi prve stanare. U njoj će se pored tajnih prostorija nalaziti lift, kuhinja i veliki dnevni boravak koji je predviđen da takmičari provode najviše vremena. Svi učesnici će spavati u jednoj prostoriji, ali ne u istom krevetu, dok će toalet biti više nego skroman kako se takmičari ne bi razmazili. Jedini dodir sa spoljnim svetom imaće na terasi, na kojoj se nalazi bazen.

Kako li danas izgleda Boba?!

Izvor: Press / Kurir

Pogledajte još