Amerikanka Srpkinji razbila glavu da bi se slikala

Ostbajeva, koja sebe naziva "modelom", nakon napada na Aleksandru Cvetković, pozirala je i smeškala se ljudima koji su fotografisali njeno privođenje

Ova žena ima dugačku istoriju ispada i izliva besa u javnosti, što se može i pročitati na internetu kada se ukuca njeno ime u originalu - Deanne Elaine Ostbye.

Tokom poslednjih devet meseci Ostbajevoj su lisice stavljane na ruke u Vašingtonu, Mejnu i Njujorku, zbog napada, posedovanja droge, prostitucije... ali, po svoj prilici, ni za jednu od optužbi njoj nije određivana zatvorska kazna.

Ostbajeva, koja sebe naziva "modelom", nakon napada na Aleksandru Cvetković, pozirala je i smeškala se ljudima koji su fotografisali njeno privođenje. Pasiju za poziranjem, Ostbajeva je pokazivala i ranije kada je, doterana i sa osmehom zavodnice, nakon hapšenja na Božić 2012. stala pred objektiv policije u Vašingtonu.

Na Jutjubu postoji i video koji prikazuje jedno od divljanja Ostbajeve u Tahomi, prošle godine, kada je na sličan način kao u slučaju napada na Aleksandru Cvetković, nasrnula na snimatelja.

(Kurir)

Pogledajte još