Toni Montano nije hteo da potpiše ugovor sa đavolom ili nije prošao testove Velikog brata?

Iz izvora bliskog produkciji "Blic" saznaje da Toni nije prošao obavezne testove pred ulazak u šou.

- Toni nije prošao na testovima „Velikog brata“ iako je imao volju da učestvuje u šou-programu produkcije “Emotion” - rekao je izvor “Blica”, dok je nekadašnja velika rok zvezda naglasila da je učešće u šou-programu odbio već tri puta.

POGLEDAJ I: Premijerno: Prva šetnja kućom Velikog brata FOTO

- Prvi put su me iz „Emotiona“ zvali 2009, na dan početka „Velikog brata“. Pre godinu i po dana su me ponovo zvali, a ove godine su sa mnom stupili prvi put u kontakt 16. februara. Proteklih mesec dana nekoliko puta smo se čuli. Sećam se veoma dobro imena čoveka iz produkcije „Emotion“ koji mi je rekao: ”Ajde, Toni, da zaradiš pare”. Ugovori koje učesnici potpisuju su užasni i ja sam, kad sam ih video, još uvereniji da nikada ne bih učestvovao u rialitiju. Uostalom, u tuđ lonac, novčanik i krevet ne zavirujem, pa ne želim ni da to drugi meni rade. Moja duša, osećenja i intima nisu na prodaju - ispričao je muzičar negirajući testiranja.

Da li ih je zaista bilo ili ne, ne žele zvanično da potvrdi ni jedna ni druga strana. Da li su presudili finansijski uslovi ili psihofizički testovi, videćemo najverovatnije već sledeće sezone.

Pogledajte još