Veliki brat: Seks Ave i Uroša (VIDEO)

Uroš je tokom dana, u ispovedaonici, pred okom Velikog brata, pitao Avu „da li je boli ruka“ i tako potvrdio ono što je prethodni dan objavljeno u većini medija na Balkanu. Prve noći, samo nekoliko sati posle ulaska splićanska starleta i kaskader završili su u krevetu u kojem su, na iznenađenje mnogih, otišli dalje od stidljive, „početničke“ razmene nežnosti. Ava je, bez ustezanja, zadovoljila Uroša.
Druge noći, a to je sinoć prikazano u posebnom programu Veliki brat necenzurisano, sa oznakom da nije poželjno da se ispred ekrana nađu mlađi od 18 godina, došlo je do seksa u čuvenoj Marijana i Nemeš pozi. Sve je to burno praćeno iz tajne sobe, budući da je Ava uspela da se „zameri“ Maji Nikolić i Soraji iako se zvanično još nisu ni sreli. Šta će se tek dešavati u kombiju u kojem su njih dvoje sami, ostaje da vidimo.

Maja Nikolić je odlučila da dobro zabavi gledaoce ovog rijalitija i da ubrza zaplet pa je ubedila ostatak ekipe Veliki brat BIA da baš ovaj par pošalju u „opoziciju“, odnosno uslove kao poručene za seks. To nije naročito prijalo Žarku Stojanoviću, koji je i dalje zainteresovan za Avu, pa se sinoć bosonog i pod prekrivačem vrzmao oko kombija.

M.N.

Pogledajte još