JJ: Igram dobro i zabavljam se

"Imala sam uspone i padove tokom meča, ali srećna sam što sam prošla u polufinale. U prvom setu sam gubila sa 0:2, ali uspela sam da se vratim i osvojim ga. U drugom sam igrala prilično dobro, pogotovo na početku, kada sam se vratila od 0:3, ali ona je u taj-brejku odigrala dobre poene na mreži", rekla je Jelena Janković posle meča.

"Takođe i u trećem setu sam gubila sa 0:2, ali sam u završnici uspela da preuzmem kontrolu. Ona je težak protivnik, ovo je bio težak meč za mene, ali srećna sam što sam pobedila i plasirala se u polufinale", dodala je srpska teniserka.

Jelena je pobedila u devet od poslednjih 10 mečeva, osvojila je titulu na turniru u Bogoti, poražena je u prvom kolu Indijan Velsa, nakon čega je vezala četiri trijumfa u Majamiju.

"U poslednje vreme igram mnogo bolje. Dobro sam igrala u Bogoti i u SAD sam došla puna samopouzdanja. Igram dobro, u dobroj sam formi i zabavljam se", istakla je.

Jankovićeva će u polufinalu osmi put u karijeri igrati protiv Šarapove, koja je u međusobnim duelima zabeležila šest pobeda.

"Nemam šta da izgubim. Ona je druga na svetu i igra veoma dobro, pa ću ja izaći na teren uživajući u tenisu. Nadam se da ću igrati dobro", rekla je srpska teniserka.

Šarapova je ostvarila 10 uzastopnih pobeda. Ovog meseca je osvojila Indijan Vels i pokušaće da postane tek treća teniserka koja je u istoj godini osvojila turnire u Indijan Velsu i Majamiju.

Nemici Štefi Graf to je pošlo za rukom 1994. i 1996. godine i Belgijanki Kim Klejsters u 2005. godini.

Beta

Pogledajte još