Pogledajte koga portal Nadlanu.com i Radio 3 vode na koncert Beyonce!

Portal Nadlanu.com i Radio 3 odabrali su dva najveća fana od megaplanetarne zvezde Beyonce, koji će prisustvovati večerašnjem spektaklu.

Beyonce osnažuje žene širom sveta i mene. Ona je pravi primer kako žena može da postigne sve u životu, ujedno nežna, mazna, a snažna! Poseduje i kvalitet i estetiku prave dive!

Žiri u sastavu Srđan Šmigić (urednik Radija 3) i Milan Nikolić (urednik kategorije Zabava) imali su pune ruke posla, i pročitali preko 400 odgovora na pitanje "zašto sam najveći fan Beyonce).

Pobednici su Branka Novčić i Neda Đenisijević.
Branka je u kratkim crtala osvrnula na snagu i harizmu svoje omiljene zvezde, dok je Neda bila neopisivo kreativna: od najvećih hitova Beyonce sastavila je motivaciono pismo. Kako sama kaže, u to je uložila 5 sati, što se isplatilo.

(old_image)

Evo još nekih odgovora koji su nam se dopali:
-Zašto sam najveći fan? Iako znam skoro sve njene pesme, iako sam odgledala skoro sve njene nastupe, na ovaj koncert bih najviše volela da idem kako bih upoznala Milana Nikolića čiji me tekstovi ODUŠEVLJAVAJU! 🙂 Jasmina C.

-Zašto sam baš ja najveći fan Bijonse na Balkanu? Pa, to već svi znaju. Zato što, ako se voziš sa mnom u kolima, čućeš samo njene pesme, zato što znam sve pesme napamet, pa i one koje nisu toliko poznate, i baš neke od tih pesama su mi omiljene. Zato što češkam cimerku da bi mi dozvolila da slušam Bijonse 20 minuta. 🙂 Zato što sam odgledala svaki njen koncert i nastup koji postoji na youtube-u, pa bi bio red da ga jednom pogledam i uživo. Ana G.

Čestitamo dobitnicama i želimo im nezaboravan provod večeras!

Pogledajte još