Ovo su najstarije device na svetu (FOTO/VIDEO)

Pem Šo (70)

Prošle je godine sedamdesetogodišnja Pem Šo (Pam Shaw) sa celim svetom podelila svoju intimnu priču. Sa 70 godina odlučila je da pronađe muškarca kojem će pokloniti svoju nevinost. Ova kabare pevačica bila je posvećena karijeri, nije se udavala, a ne podržava ni seks pre braka.

Klara Midmor (109)

Ona ima 109 godina i srećna je jer celi život apstinira od seksa. “Uvek sam bila zauzeta nekim drugim stvarima i nikad nisam imala dečka”, rekla je 2008. godine za Dejli mejl najstarija devica u Britaniji.

Augustin Kruz (60)

Šezdesetogodišnji drvar iz Bronksa objasnio je zašto nikad nije uživao u čarima seksa. Kratak odgovor – nije bio dovoljno srećan.

Šarlot Berd (41)

Kad je imala 11 godina, Berd je obećala sebi da neće spavati sa muškarcem osim ako ne bude onaj pravi. Danas ima 41 godinu i nikad se nije ljubila. Ali ne žali se. “Tolike devojke imaju slomljeno srce jer su se dale muškarcima koji ih ne cene. Ovakav život mi daje sigurnost i imam osećaj da imam kontrolu nad svojim životom”, objasnila je ova devica početkom 2012. u razgovoru za Dejli mejl, kad je imala 40 godina.

Piter Kolijer (48)

Sa 48 godina još je uvek je bio nevin, sve dok na lotu nije osvojio milione. Nakon toga se venčao s Donom i javnosti ispričao svoju priču. Dobitak na lotu sve je promenio.

Piter i njegov brat Ijan živeli su sa mamom sve do njene smrti. Piter čak nikad nije bio sa ženom sve dok on i brat nisu osvojili 8,5 miliona funti na lotu. Nakon tužne smrti venčao se sa Donom, ženom koja je vodila brigu o njegovoj majci.

Mišele Karlber (41)

Kako svima objaviti da imate 41 godinu i da ste još uvek devica? Jedan od načina je da priredite veliku rođendansku zabavu na kojoj ćete sa prijateljima podeliti tu vest. Upravo to je učinila Mišel, a nakon toga osim njenih prijatelja, za nju je čuo celi svet.

Trent Arsenol (36)

Trent Arsenol ima 36 godina, otac je više od desetero dece i još uvek je nevin. “Sva moja seksualna energija usmerena je na proizvodnju sperme za parove bez dece”, objasnio je jednom prilikom. “Verovatno ću imati 40 godina i još uvek ću biti nevin, a imaću još više dece”, dodao je.

The 60-year-old Virgin from Nasr ul Hadi on Vimeo.

Izvor: hot.net.hr/B92

Pogledajte još