Penelope Kruz: Majčinstvo me je promenilo zauvek

0

Španska zavodnica – Penelope Kruz uživa u braku sa glumcem Havijerom Bardemom i majčinstvu. Ovog leta će postati mama po drugi put. A čeka je i premijera nove komedije Pedra Almodovara čija je jedna od muza.

Kad je prije 19 godina došla u Los Anđeles, Penelope Kruz znala je da kaže samo dve rečenice na engleskom, “Kako ste?” i “Želim da radim s Džonijem Depom”. Prilično ambiciozna želja za anonimnu glumicu, ali ne i neostvariva.

Osam godina kasnije, 2001. kao glavna glumica zaigrala je s Depom u krimi-filmu “Blow” i dokazala da želje nikada ne mogu biti preterane. Taj film ju je i vinuo u zvezde, a pre pet godina dobila je Oskara za najbolju sporednu glumicu u drami “Viki, Kristina, Barselona” i tako postala prva Španjolka koja je osvojila tu nagradu.

Takođe, Penelope i je i prva španska glumica koja je dobila i zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu. Supruga je Havijera Bardema i majka dvogodišnjeg Leonarda Enkinasa. Tokom ovog leta će rodit i drugo dete, a uskoro je čeka i premijera nove komedije Pedra Almodovara “Putnici ljubavnici”.

O trudnoći i majčinstvu, Penelope kaže:

To je revolucionarno iskustvo. Priroda je mudra i da ti devet meseci za pripremu, ali u trenu kad prvi put vidite lice svoga deteta, promenjeni ste zauvek.

Ovako peva lepa Penelope…

Izvor: Večernji list

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.