Spremite se za najbolji seks u životu

0

Pre nego što se upustite u čin vođenja ljubavi, postoje stvari koji mogu da povećaju vaše seksualno zadovoljstvo. Određenom hranom, mirisima ili masažom možete sebi osigurati vrhunski orgazam.

Masaža za predigru
Naša tela često mogu biti ukočena i stegnuta u mnogim oblastima, što može da bude prepreka da se potpuno opustimo u seksu. Tu nastupa masaža, taman kao predigra koja vodi do intenzivnog orgazma i mnogo boljeg seksa.

Specijalan jelovnik
Neka na vašem jelovniku budu namirnice koje povećavaju seksualnu želju. Jedite na primer ananas koji je veoma delotvoran u kombinaciji s čilijem, medom ili rumom. Muškatni oraščić je posebno efikasan kod muškaraca, dok vanila i đumbir bude želju za seksom i seksualnu osetljivost.

Vežbe za jači orgazam
Predlažemo vam nekoliko pokreta kojima ćete povećati svoje uživanje u seksu. Vežbanje se sastoji iz sledećih koraka: nekoliko minuta u toku dana stežite i opuštate mišiće karličnog dna, naizmenično, po pet sekundi. Posle nekog vremena uočićete da su vam orgazmi intenzivniji, dok će muškarci doživljavati snažniju erekciju.


Miris cimeta u krevetu

Osim što ćete omiljeni parfem staviti na telo (ali bez preterivanja), dodajte malo mirisa i na vaš krevet, a ako palite mirišljave štapiće ili sveće, imajte na umu da muškarce posebno uzbuđuju mirisi cimeta, vanile i lavande. S druge strane, kombinacija mirisa upravo okupanog muškog tela uz malo parfema je neodoljiva za žene.

Razgovor o fantazijama
Podelite svoje fantazije s partnerom, time ćete poboljšati komunikaciju, a i bolje ćete upoznati međusobne seksualne potrebe. Budite spremni, možda vas druga strana iznenadi i zaintrigira. Partnera možete lako zavesti i “bezobraznim” pričicama, porukama i pozivima tokom dana, nakon kojih vas očekuje uživanje.

Izvor: 24sata.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.