Jelena Karleuša odgovorila sinu Cece Ražnatović (FOTO)

Sa sajta Tracara.com prenosimo Veljkove mudrolije i zapažanja. Tako mali a tako "rečit":

„Princeza će morati da se pokloni KRALJICI :)”
, odgovorio je Veljko na konstataciju jednog korisnika ove mreže, koji je napisao da je Ceca najlepša kraljica, dok Karleuša ne zna da peva.

Na pitanje da li je istina da su Karleuša i Ceca zapravo privatno jako dobre, Veljko se našalio na račun vokalnih sposobnosti plavokose pevačice.

„Svaki dan bleje zajedno, inače Karleuša tada dolazi na časove pevanja kod keve :D”, napisao je Veljko, a onda je na konto većeg broja pregleda jednog Karleušinog videa, u odnosu na Cecin dodao: “Moja mama napuni Ušće od 150.000 ljudi, JK ne može diskoteku od 200… 😀 Sad ti meni kaži ko je kraljica.. Nikada se preko YouTuba nije gledala popularnost ;)”

“To je ta “diva”… Jadan je njen život. Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Ovo je realan primer da iz nje izbija ljubomora koju više ne može da sakrije, ali moja keva nije kriva što je savršena i što je svi vole, JK to već odavno zna, samo eto sada i pokazuje da više ne može da trpi, sve se zna i sve se vidi, zna se da je kraljica jedna”, Veljkov je komentar na naslovnu stranu jednog nedeljnika, na kojoj su zajedno bile Ceca i Jelena – Karleuša je tada Ceci docrtala brkove i fotku objavila na Twitteru.

“Šta da mislim o osobi koja je sama sebe prozvala divom, koja ne ume da peva, ajde što ne ume da peva, ne ume dve normalne da sklopi”,
odgovorio je Veljko na pitanje šta misli o Karleuši, a na konstataciju da njegova mama nikada nije javno odgovorila Jeleni, dodao: “Dotična nije vredna pažnje, moja mama ne ide na taj nivo, moja mama ume da se ponaša kao DAMA, što je za dotičnu nepoznat pojam :)”

Kada ga je neko od korisnika ove društvene mreže upitao zašto toliko proziva Jelenu, kada ga ona ni ne spominje, Veljko je odgovorio. “Samo iznosim svoje mišljenje koje ni pola nije uvredljivo kao što ona priča. Ona je uvredila jednom Anastasiju i mene, zato je završila na sudu, sad ćuti, ali moju mamu non stop proziva, ali zato ona ima samo reči, i navikala je sama za sebe da je diva, da je moja mama ovakva onakva, ali moja mama je najpametnija žena koju poznajem. Lepo žena samo ćuti, kulira, ne obazire se, i samo delima joj nabija komplekse još više… 😀 Samo što ja ne mogu da prećutim, ja moram da kažem ono što mislim. 😀 Mislim da će Karleuša posle Ušća ove godine da pukne od muke u svojoj plastici, videćemo… ;)”

                                                                       ***

Jelena Karleuša danas je kratko odgovorila sinu Cece Ražnatović ne obraćajući pažnju na njegove muzičke analize: Izgleda da ovo dete ne zna ko su mu mama i tata. Ali nisu deca kriva. Svačijem detetu želim samo najbolje♥

Da li će se mama nestašnog sina koji ima potrebu nešto da objasni pa i da sud o tome čiji je život "jadan" i ko bi trebalo da "crkne u svojoj plastici", uključiti u raspravu posle ovog Jeleninog tvita, videćemo!

M.N

Pogledajte još