Letnji poljubac prema horoskopskom znaku

Strastveni poljubac očekujte od Ovna
Pun je energije, a njegov poljubac je uvek impulsivan i strastven, poput vatrometa i zato su žurke idealna mesta za ljubljenje s ovim horoskopskim znakom.

Bik pomno planira ljubljenje

Senzualnom i hrabrom Biku nije važno gde, već s kim će dočekati veče i poljubiti se. Spor i senzualan poljubac s boljom polovinom je za njega vrhinac

Od Blizanaca očekujte uzbuđenje

Zanimljivi, nezasiti i šarmantni Blizanci obožavaju da upoznaju nove ljude i svojim šarmom će začarati sve oko sebe. Njihov poljubac je kao seks, pošto uvek sve pršti od uzbuđenja.

Rak nije za glamurozne zabave

Rak je kućni tip i njega ne zanimaju glamurozne zabave sa puno ljudi. On će najviše uživati u kućnoj atmosferi okružen s prijateljima i porodicom. On neće propustiti da vas poljubiu i to mekano, toplo i senzualno. Za Raka je to vrhunac večeri.

Romantika i strast - obeležja lavljeg poljupca

Vatreni i dinamični Lav voli da se zabavlja, ali tome ne pridaje preveliko značenje. Romantičan i istovremeno strastven poljubac je najjače oružje Lava.

Za Devicu sve mora da bude savršeno

Pedantnoj, organizivanoj i proračunatoj Devici ništa ne sme da promakne . Ona će uvek zahtevati da sve bude savršeno, od odeće, hrane i pića, pa tako i poljubac. Svog partnera počastit će mekanim poljupcem u kojem će oboje uživati.

Vaga daje strastven i romantičan poljubac

Romantičnoj Vagi nije do velikih žurki. Ona će radije izabrati mirnu porodičnu atmosferu u krugu najbližih prijatelja. Voli da se poljubac pamti zato je njegov poljubac strastven, romantičan i nežan.

Od Škorpije očekujte zabavan poljubac

Samo jednu reč može se koristiti za bilo kog Škorpiju, u bilo koje vreme, a to je strast. Oni su najstrastveniji znak i to baš u svemu. Strastven i istovremeno romantičan poljubac koji uputi svojem partneru dugo se pamti.

Strelac uvek želi više

Strelac je jako nezasit. On uvek želi više. Čak ni najbolje i najpoznatija zabava neće zadovoljiti njegov ukus. Takođe nezasit je i kad je u pitanju poljubac. Kad vas Strelac poljubi to neće biti kratak poljubac. Pre očekujte poljupce do dugo u noć...

Jarac ljubi elegantno i seksi

Jarac je poznat po tome da je u svemu tradicionalan, pa tako i po pitanju poljupca. On nije romantičan ali njegov poljubac je uvek prefinjen, elegantan i seksi.

Vodolija želi da stvori svoju tradiciju

Vodolija je pomalo ekscentričan i tajnovita pa očekuje i takvu zabavu. Njegov poljubac bit će pravi mali izazov za njegovog partnera. Ako se ipak odluče za poljubac on će biti iznenadan i strastven.

Romantične Ribe žive za poljubac koji se pamti

Pažljivo se spremaju za žurke i ništa ne žele da prepuste slučaju, pa tako ni poljubac. Uvek će imati spremnog partnera s kojim će razmeniti nežnosti.

Pogledajte još