TVRDI DA NIJE RAZOČARAN: Topić prvi napustio žurku i pokušao da prekine konferenciju za novinare

Iziritiran činjenicom da mu je postavljeno najmanje pitanja kada su se superfinalisti sreli sa novinarima ali i neočekivanim obrtom na kraju rijalitija, Dragutin Topić je ustao u pola konferencije i pokušao da izađe napolje.

"Voleo bih da požurimo, ako nemate više pitanja..." - rekao je bivši ukućanin. Do tada mu nije bilo postavljeno nijedno pitanje budući da je tekao tek deseti minut konferencije. Smrknut i bezvoljan Topić je ipak prokomentarisao Žarkovu pobedu: "Nisam ni razočaran ni nervozan. Nisam se ni sa kim svađao ali sam imao sreću ni da me niko nije dirao."

Na pitanje kako komentariše to što se našao u finalu sa jedinim ukućaninom sa kojim nije uspeo da uspostavi dobar odnos tokom 42 dana trajanja rijalitija, Topić je izjavio: "Imali smo jedno divno popodne, kada sam ja bio u kutiji a on napolju i tada smo se lepo ispričali."

"Moja supruga nije davala izjave za medije zbog toga što je u blagoslovenom stanju i što nije htela da je bilo ko uznemirava" - odgovorio je Topić kada mu je postavljeno pitanje o nedostupnosti njegove supruge tokom trajanja Velikog brata.

M.N

Pogledajte još