HOT LISTA: Najseksepilniji holivudski glumci nove generacije (FOTO)

Džesi Metkalf

Skoro pa zaboravljen. Još uvek čeka pravu šansu na velikom platnu budući da je ulogom u seriji "Očajne domaćice" jednim potezom osvojio publiku. Igrao i u rimejku kultne serije "Dalas" ali i dalje prepoznatljiv kao "seksi igračka" fatalne Gabi koju je igrala Eva Longorija.

(old_image)


Adam Rodrigez

Zvezda serija "Ružna Beti" i "CSI:Miami" među rekorderima je po broju naslovnih strana na kojima predstavlja svoje vretenasto telo. Karijeru je započeo u muzičkim spotovima i reklamama a jedan od njegovih ranih radova je i spot Dženifer Lopez "If you had my love".

(old_image)

Bredli Kuper

Izborio se za to da za publiku širom sveta ne ostane isključivo dečko Keri Bredšo. Ima nekoliko zapaženih filmova iza sebe, a u 2012.godini nekoliko časopisa proglasilo ga je najseksepilnijim muškarcem.

(old_image)

Ventvort Miler

Još jedan junak iz popularne serije. Miler možda i nije na najbolji način iskoristio popularnost stečenu igrajući u "Bekstvu iz zatvora", ali još uvek uživa plodove stare slave.

(old_image)

Rajan Rejnolds

Od njega svi traže savete pre nego što počnu sa treniranjem. Druži se sa Bredlijem Kuperom, oženio je prelepu Blejk Lavli i ima sve zapaženije filmske uloge. O naslovnicama fitness magazina da ne govorimo.

(old_image)


Pol Voker

Sportista, fajter, trkač. Da, to su uloge koje su proslavile Pola Vokera, zvezdu "Paklenih ulica". A za takve role, telo mora biti besprekorno.

(old_image)

Pogledajte još