Poze koje odgovaraju vašem horoskopskom znaku

Ovan
Za uzbudljive Ovnove seks je prava avantura kojoj je malo začina uvek dobro došlo. Žena potrbuške leži na ivici kreveta tako da joj telo od struka visi preko ivice. Muškarac iza nje kleči na podu, naslanja ruke na njene bokove i diktira igru.

Bik
Poza “makaze” idealna je za ovaj znak. Muškarac leži na leđima, jedna mu je noga ispružena, a druga savijena u kolenu kao da se sunča. Žena sedi na muškarcu tako da nogu stavlja između bedara.

Blizanci
Dogi stil odličan je izbor za Blizance. Žena kleči na krevetu s glavom i grudima na krevetu ili je naslonjena na sto, umivaonik ili ogradu, a muškarac je iza nje. Muškarac kleči ili stoji i diktira tempo.

Rak
Osećajnim rakovima prija intima. “Spun” poza u kojoj muškarac i žena leže na boku pripijeni jedno uz drugo odličan je izbor. Ako želite da malo začinite onda žena savije gornji deo tela prema napred u L položaj, a muškarac diktira igru i privlači partnerku držeći je za kosu ili ramena.

Lav
Muškarac leži na leđima, a žena sedi na njemu tako da ga gleda u oči. Žena se poigrava bokovima u svim smerovima.

Devica
Device vole da budu u centru zbivanja. Njihova omiljena poza je dogi stil. Ako želite malo da se poigrate neka partner klekne na jedno koleno i osloni se na drugu nogu, a partnerka neka potpuno spusti gornji deo tela.

Vaga
Misionarska poza će oduševiti sve Vage. Muškarac leži na partnerki naslonjen na ruke, a žena podiže noge na njegova ramena.

Škorpija
Poza za super žene u kojoj muškarac leži raširenih nogu, savijenih u kolenima, a žena kleči na njemu nagnuta prema napred i naslonjena na ruke. Muškarac podiže njenu stražnjicu i diktira igru.

Strelac
Impulsivnim Strelcima malo egzibicije uvek dobro dođe. Žena leži na leđima, a muškarac ispred nje kleči. Žena podiže karlicu i stavlja noge partneru na ramena. Muškarac pridržavajući bokove diktira tempo.

Jarac
Jarčevi se najviše uzbude u klasičnoj pozi u kojoj žena sedi ili čuči na muškarcu i pokretima i gibanjem bokova diktira tempo.

Vodolija
I u slučaju Vodolije žena drži konce. Muškarac sedi na krevetu naslonjen na zid kao u fotelji, a žena čuči na njemu okrenuta i istom smeru. Muškarac postavlja ruke ispod njene stražnjice i diktira brzinu i dubinu penetracije.

Riba
Kompleksne i strastvene ribe vole akciju i vratolomije. Žena stane u položaj kao da će da napravi stoj na rukama, a muškarac joj prilazi i podiže noge kao u tačku, prisloni je na svoje telo i namešta u položaj koji je ugodan za oba partnera.

(Izvor: Kurir )