Zaljubljeni ste u oženjenog!? Pročitajte ovo...

Poštujte sebe

Možda vam on poklanja svoju pažnju, deli poklone, ali to nije prava veza. Skinite ružičaste naočare i zamislite se. On ima svoju porodicu. Sve ono što vi želite da gradite sa njim on već ima. Uostalom sve i da ostavi porodicu, da li ste sigurni da ćete moći da spavate mirno?

Nemojte da se lažemo, on verovatno neće ostaviti ženu

Razmislite, koliko dugo već govori da će je ostaviti? Ukoliko je duži period u pitanju, njemu očigledno odgovara da sedi na dve stolice.

A njegova deca?

Uzmimo u obzir da je ozbiljan u nameri da ostavi ženu - a deca? Ako je danas rešen da ostavi ženu i decu zbog vas, može to isto sutra uraditi i vama i vašoj deci.

Zašto želite da se uozbiljite?

Glavno pitanje koje se postavlja zašto jedino oženjeni može da vas smiri. Sigurno ste lepi i potreban vam je muškarac koji je posvećen samo vama, a ne neko čija je pažnja podeljena. Zar ne bi bilo najbolje da imate jednog muškarca, ali samo za sebe?

Tugujte i nastavite dalje

Zaljubljenost je jedno posebno stanje uma, pa čak i kada znate da je nešto pogrešno vi gajite neopisivo stvarna osećanja prema njemu. Otplačite tu ljubav, kao i svaki drugi raskid. Biće teško, ali na duge staze shvatićete da je tako bilo najbolje.

Ne dozvolite da vas osuđuju

Budite spremni na to da će vas mnogi osuđivati, ali nemojte dozvoliti da to utiče na vas. Vi morate vezu prekinuti zbog sebe, a ne okoline. Ako poštujete sebe dovoljno onda ćete naći muškarca koji će poštovati i vas.

Prekinite komunikaciju sa njim

Ozbiljno, morate prekinuti svaki vid komunikacije sa njim. Znamo da srce ne bira u koga će da se zaljubi, ali dokle god je on oženjen tu perspektive nema. Ako on zbog sebe, a ne vas prekine bračnu zajednicu vremenom, nađite se i razmislite o svojim osećanjima, te vidite šta ćete dalje.

Da li ste nekada bili u vezi sa oženjenim muškarcem?

Izvor: B92

Pogledajte još