Azilanti iskasapili telo vojnika, pa ga vukli po ulicama Londona (VIDEO)

Muškarac, za kojeg mediji prenose da je najverovatnije 20-godišnji kadet iz obližnje vojne akademije, obezglavljen je na ulici u londonskom Vulviču. Britanski mediji objavili su snimak posle napada gde jedan od azilanata posle ubistva, dok još drži mačetu u ruci kaže: "kunem vam se Alahom, nikada nećemo prestati da se borimo protiv vas".

Na njega su prvo napadači naletelil kolima, nakon čega su ga na komade isekli oružjem sličnim mačetama, pred prestravljanim prolaznicama. Ubrzo nakon incidenta policija i Hitna pomoć su stigli na mesto zločina. Policajci su ustrelili napadače za koje se pretpostavlja da su azilanti. Obojica su trenutno u bolnici, a jedan od njih je u kritičnom stanju.

Svedok Džejms Hanegan je izjavio da je do krvoprolića došlo nešto posle dva časa popodne. "Videli smo ceo incident. Kasapili su jadnika, kasapili ga i sekli na komade", rekao je on medijima koji su neposredno nakon dolaska policije stigli na lice mesta.

"Žene koje su se nalazile na ulici su pritrčale telu nesrećnika i zaštitile ga od daljeg komadanja. Muškarci koji su ga ubili su potom prišli autobusu koji je stajao u blizini i ohrabrivali putnike da ih slikaju sa noževima", rekao je očevidac.


Izvor: Kurir

Pogledajte još