Idealno opuštanje po zodijaku: Za Lava je ležanje, a Raka kafa

Ovan želi da je središtu pažnje

Za njega bi bilo najbolje da upiše kurs dizajna ili kuvanja na kojem će naučiti da sprema najfinije obroke i tako zadivi sve svoje prijatelje. On će se tako odlično zabaviti, a ujedno i opustiti. Osim toga Ovan bi trebao da sakuplja kvalitetna vina kako bi ih na kraju popio sa prijateljima.

Bik za zabavu uređuje vrt

Bik će najviše uživati uređujući svoj vrt ili vrt svojih prijatelja. On obožava da je u prirodi i da radi s biljkama, pa je ovo idealna aktivnost za njega. Mirna porodična večera koju Bik pripremi za sve svoje najmilije takođe će ga opustiti, jer on više od svega uživa u hrani ali i dobromevinu.

Blizanci žele avanturu u lunaparku

Za Blizance je idealna zabava ona koja uključuje brzinu, avanturu i adrenalin. Zabavni park ili dan provedem na bazenima uz lude tobogane njemu predstavlja pravu zabavu. Osim toga odlazak u pozorište ili na premjeru novog filma će ih oduševiti i odlično zabaviti, pogotovo ako je u dobrom društvu.

Za Raka je zabava tračaranje s prijateljima

Rak voli da posmatra druge ljude. Ljudi rođeni u znaku raka vole da provode vreme u kafićima, tržnim centrima ili plažama, negde gde mogu uživati u tome da ogovaraju prolaznike, pogotovo kada to rade u društvu. Raku je najvažnije da ima dobar krug prijatelja s kojima može deliti sve, a čim to postigne za njega je zabava zagarantovana jer njemu je to dovoljno.

Dan bez obaveza Lavu je najveća zabava

Lav sve radi u velikom stilu. On voli da leži pod suncem i ne želi da se previše opterećuje poslom i drugim problemima. Za njega je svaki dan bez obaveza najzabavniji dan jer će ga maksimalno iskoristiti po svom guštu. Lavovi su veliki avanturisti koji vole izazove poput planinarenja.

Devica želi da pametno iskoristiti slobodno vreme

Devicu ne privlače pozorište ili koncerti, ona želi da svoje slobodno vreme iskoristiti u druge svrhe, poput dobrotvornog rada. Rado će praviti nakit ili plesti i svoj hobi pretvoriti u zaradu. To je za nju idealno iskorišteno vreme i prava zabava.

Vaga je često neodlučna

Vaga je neodlučan znak. U jednom trenutku ona želi da bude na velikoj zabavi prepunoj ljudi, a već u drugom želi romantičnu šetnju u prirodi. Ovaj znak se teško odlučuje za idealan vid zabave. Ali, uvek će uživati u filmskim večerama uz svoje prijatelje.

Za Škorpiju je zabava sve što ima veze s misterijima

Škorpije su uvek tajnovite i pomalo čudne. Njih će uvek oduševiti stvari koje imaju veze s istorijom i koje su pomalo tajanstvene poput njih. Zabava za Škorpije je pogledati dobar SF ili horor film u dobrom društvu. Osim toga dobra večera uz odlično vino takođe je za njih odlična zabava.

Sportski događaj i avangardna izložba sve su što Strelcu treba

Strelac često ima neobične ideje koje njegovi prijatelji ne prihvataju uvek s oduševljenjem. Odlazak na izložbu nekog avangardnoga umetnika ili koncert alternativne muzike za njega je vrhunac zabave. Strelac je i veliki ljubitelj sporta pa će odlazak na košarkašku ili rukometnu utakmicu za njega takođe biti odličan izbor.

Adrenalinsko iskustvo s bliskim ljudima je idealno za Jarca

Jarac voli da oseća posebno i zato ne želi prisustvovati velikim zabavama, već će se radije naći s prijateljima na nekom manjem mestu. Jarac voli da pripremi dobru večeru za svoje prijatelje, ali i otići na avanturističku vožnju kanuom po divljoj reci.

Za Vodoliju je zabava dobro društvo

Vodolija voli da sedruži. Čim je u društvu, on se zabavlja. Voli da priča o sebi i svojim planovima za budućnost. Takođe Vodolija zna dobro i i da sluša pa će svojim prijateljima rado udeliti koristan savet. Njegov smisao za humor oduševiće sve, pa će mu njegovo društvo biti dovoljno za zabavu.

Ribi je dovoljno more da bi apsolutno uživala

Ribe stalno žele da se druže. One će sve svoje stvari rado podeliti s drugima pa je krug njihovih prijatelja jako velik. Obožavaju da jedu plodove mora, izlete koji uključuju plovidbu brodom, izležavanje na plaži i proučavanje istorije koja ih jako zanima.

(Izvor: 24sata.hr )

Pogledajte još