Prokuplje: Osuđeni policajac koji je pretukao dečaka i dalje radi u policiji

0

Milan Bogdanović, prokupački policajac, i dalje radi u policiji iako je 15. januara presudom Apelacionog suda u Nišu osuđen na četiri meseca zatvora jer je pretukao dečaka Stefana Miladinovića (12) iz Prokuplja.

Otac dečaka Ljubiša Miladinović za “Blic“ objašnjava da je presudom Osnovnog suda u Prokuplju Bogdanoviću zatvorska kazna pretvorena u osam meseci uslova jer je 9. oktobra 2009, zbog navodnog sukoba s njegovim sinom, Stefana udario u glavu, zbog čega je dečak dobio potres mozga.

Apelacioni sud u Nišu 15. januara preinačio je policajcu kaznu na četiri meseca zatvora, iako u momentu napada nije bio na dužnosti.

Zašto se ne sprovodi presuda koja je već pet meseci izvršna? Osuđeni policajac je i dalje na svom radnom mestu, a srećem ga svakodnevno u uniformi jer živi 50 metara od mene. Pitam se da li će ikada biti na odsluženju ove kazne – revoltiran je Miladinović.

U Apelacionom sudu u Nišu kažu da je 7. februara presuda dostavljena Osnovnom sudu u Prokuplju nadležnom za njeno izvršenje.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.