Sajam zapošljavanja: Back2Serbia

Sajam ima podršku Ministarstva omladine i sporta, Kancelarije za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, Nacionalne službe za zapošljavanje, agencije SIEPA, dok je edukativni partner sajma IT akademija. Generalni sponzor sajma je kompanija HR Solution d.o.o, zlatni sponzor PRVA Srpska televizija, a srebrni sponzor kompanija Microsoft Development Centar Srbija.
Dvodnevni sajam zapošljavanja Back2Serbia pruža mogućnost direktnog razgovora posetilaca sa domaćim i inostranim kompanijama među kojima su i kompanija JT International a.d. Senta, MOL, PSTech, Orion Telekom, Ernst&Young, Performance Technologies, Mobica i druge.
Poslovni portali Poslovi.infostud.com, Klikdoposla.com, Poslovi.rs, Halo oglasi-Posao medijski su podržali događaj, kao i novinska agencija Beta. Sajam Back2Serbia takođe ima podršku grupe povratnika "Repats Serbia" koja broji preko 700 visokoobrazovanih stručnjaka koji su nekada živeli van Srbije i koji su se u nju vratili, kao i Diasporagroup.org Srbija.

Pozvani su svi ljudi sa međunarodnim obrazovanjem i profesionalnim iskustvom voljni da se vrate u Srbiju, kao i oni koji su već zemlji i u potrazi su za poslom, da dođu na sajam kao mesto za šansu da postanu deo kadra kompanija učesnica.

Ulaz je slobodan za sve posetioce od 10h do 18h u petak 14. juna, kao i od 10h do 16h u subotu 15. juna!

Za dodatne informacije o sajmu i načinu prijave posetite sajt www.back2serbia.com.

Pogledajte još