Evo odgovora: Šta je horoskopskim znacima najvažnije u ljubavi?

OVAN

Ovnovi vole ljubavnike, partnere koji su s njima otvoreni i direktni, a ne vole da čekaju. Nestrpljivost i manjak spontanosti može im potpuno uništiti vezu. Najteže od svega će im pasti osećaj da partner nešto skriva od njih. Budite otvoreni i recite svom Ovnu šta mislite.

BIK

Nežnost je jedna od najvažnijih stvari za Bika. Bez nepristojnosti, vulgarnosti, neukusnog izgleda ili bilo kakve grubosti. Bikovim srcem vlada uglađenost i prefinjenost i ako mu partner ili partnerka ne mogu biti civilizovani, Bik preko toga neće moći da pređe ni da oprosti.

BLIZANCI

Komunikacija je najvažnija stvar ako imate Blizanca za ljubavnika ili ljubavnicu. Nazovite, pošaljite mejl ili SMS poruku svakog dana. Ako niste u stalnom kontaktu, to može biti pogubno. Komunicirajte i dodirom, mirisom i ukusom. Za Blizanca ne postoji previše izgovorenih reči ili previše šaputanja na jastuku, piše T portal.

RAK

Rakovi ne samo da žele da budu zaštićeni, nego i da osete da sami štite partnera. To stvara sigurnost unutar koje može rasti ljubav. Vernost, zaštita i potpun osećaj sigurnosti u zagrljaju voljene osobe – najugodniji je osećaj za jednog Raka.

LAV

Lav mora da se oseća nesputano i slobodno kako bi mogao biti da bude nežan, iskren i, posebno, zaigran. Zamislite laviće kako se igraju i valjaju zajedno! Dečja zaigranost Lavovima je velika stvar. Iz toga proizlazi strast, ali i ona je onda na drugom mestu.

DEVICA

Iskrena dobrota – to je ono što treba Devicama. Njihov partner ili partnerka moraju da pokažu dobrotu, kao i spremnost na pomaganje. Kad vide osobu koju vole da je nežna prema slabijima od sebe, mlađima, osobama s teškoćama ili životinjama, to će sigurno osvojiti njihovo srce.

VAGA

Svetu možda nedostaje mira i sklada, ali to je ono što je Vagi neophodno u životu. Njihov partner ili partnerka moraju da budu prilagodljivi i što manje da prave probleme. Vage jako cene svaki pokušaj i trud i onda opraštaju sve greške.

ŠKORPIJA

Bez iskrenosti i poštenja Škorpije se osećaju šuplje, isprazno i izdano. Fantastičan seks je takođe nešto što im je jako važno, kao i to da mogu da sačuvaju neku tajnu i ne rastrube okolo baš sve o sebi. Međutim, sve je to usputno, najvažnija im je otvorena i iskrena veza.

STRELAC

Prema Strelcima morate biti posebno darežljivi. Davati i primati na najvišoj je poziciji njihovih prioriteta u vezi. Tu takođe postoji i javni aspekt, pa partner ili partnerka moraju da prihvate njihovu povremenu želju da budu u centru pažnje. I da, dobar seks se takođe ubraja u davanje i primanje.

JARAC

Poštovanje, radna etika i sve suprotno lenjosti održava Jarca na životu i greje mu srce. Ljubav i emotivna predanost takođe su deo te radne etike i idu ruku pod ruku. Nikad ga nemojte uzimati zdravo za gotovo. Previše pohvala takođe može doživeti kao nešto uvredljivo.

VODOLIJA

Uzbuđenje i eksperimentisanje su Vodolijama vrlo važni u odnosu i životu uopšte, ali broj jedan je pravednost i otvorenost prema novim idejama. Beznačajan partner kod njih nema šanse. Takođe, ne morate se slagati sa svim njihovim idejama, ali nije na odmet.

RIBE

Ribe su najosetljiviji znak Zodijaka i to u svakom pogledu. Stalno vređanje njihovih osećanja neće doneti ništa dobro. Treba im netko ko je otvoren i osećajan i koji to zna i da izrazi. Takođe im treba neko ko će ih utešiti ako zaplaču, a to će se sigurno dogoditi.

(Izvor: T portal)