Zavisna od seksa od 17 godine, spavala sa 370 muškaraca: Sada sam u celibatu

Do svoje je 19. godine već spavala s 40-ak različitih partnera, a tvrdi da je bila s njih 370, prenosi "The Sun"

- Zavisnost od seksa potpuno je preuzela moj život - kaže Seji.

Baš kao i kad su u pitanju druge zavisnosti, ova ju je učinila sebičnom, depresivnom i sklonom samouništenju:

- Bila je to snažna želja i strah od toga što će se desiti ako do seksa ne dođe. Jednom kad bih to obavila, osetila bih veliko olakšanje, kao da mi je maknuta težina s pleća. Izgubila sam devičanstvo kad sam imala 13 godina sa svojim prvim dečkom. Bila sam u šoku kad sam ostala trudna. Rodila sam s 14. Bilo je to vrlo teško vreme za mene. Odselila sam s detetom od kuće kad sam imala 16 godina. Osećala sam se jako usamljeno - ispričala je.

Sa 17 godina upoznala je 31-godišnjeg Pola i tad je počela seksom da kompenzuje osećaj samoće:

- Od toga sam se osećala manje usamljeno. Ali, nije bilo dovoljno.

Nakon toga je počela da obilazi klubove i barove i barem je jednom nedeljno varala Pola s potpunim strancima.

Ubrzo nakon toga ponovo je zatrudnela, a rekla je Polu da je dete njegovo iako nije bila sigurna. To ju je nateralo da pokuša da bude verna, ali nakon što je shvatila da se dnevno želi da ima seks četiri do pet puta, postalo joj je jasno da je to nemoguće. Samo šest meseci nakon toga ponovo je ostala trudna. To je dete je odlučila da abortira.

S Polom je raskinula kad je imala 19, a taj ju je prekid samo gurnuo još dublje:

- Jedini lek za moju samoću bio je seks. Imala sam petoricu koju sam mogla da pozovem, ali svejedno sam ponekad "pokupila" i potpunog stranca. Lako sam ih pronalazila. To što sam bila dobra u krevetu činilo me vrednom.

Do 22 godine dvaput se zarazila hlamidijom, a za narednih osam godina života kaže da su joj potpuno u magli. S 26 ponovo je ostala trudna: - Osećala sam da nemam drugog izbora nego da abortiram. Napila sam se i seksala odmah posle zahvata - priča ona.

Ni sama ne zna kako je uspela da zadrži posao, a izbačena je iz stana kad je imala 29 godina. Tad je decu poslala da žive s njenom porodicom.

Nakon što je slučajno na televiziji videla dokumentarac o zavisnostima, shvatila je da joj treba pomoć. Sa 31 godinom otišla je na prvi sastanak:

- Tamo je bilo još šestoro ljudi i slušajući njihove priče osećala sam se bolje. Nisam odmah prestala da imam snažnu želju, ali s vremenom se smanjivala - objasnila je Seji koja od 2009. živi u celibatu.

- Ne planiram seks uskoro. Ako naiđe pravi muškarac i budem se osećala dovoljno stabilnom, u vezi punoj ljubavi, onda hoću. Deca ponovo žive sa mnom i više se ne osećam kao zavisnik - zaključuje ona.

Izvor: The Sun, Index.hr

Pogledajte još