Šta od veze žele muškarci, a šta žene

0

Muškarci i žene od ljubavne veze često očekuju različite svari. Portal "A New Mode" ističe da je glavni problem mnogih veza to što parovi jednostavno ne razumeju šta ona druga polovina želi, odnosno žene ne shvataju da muškarci jednostavno ne misle kao one.

Idealna veza za ženu je ona u kojoj se ona oseća shvaćeno. Na taj način dobija osećaj da je povezana s partnerom, a onaj koji je shvata u potpunosti za nju je idealan partner.

Sa druge strane, muškarcima je bitno da se u vezi osećaju kao – muškarci. I oni žele biti shvaćeni, ali ta reč kod njih ima sasvim drugi smisao.

Oni vole da se osećaju poštovano, a idealna partnerka im je ona koja će im pokazati koliko ceni sve ono što joj on, kao jači pol, nudi.

I tu dolazi do glavnog problema u većini veza – kako objasniti muškarcu šta žene žele od njega, ali na pravi način – bez svađa, ali sa pozitivnim ishodom?

Stručnjaci savetuju da je uvek najbolja strategija reći iskreno šta vam smeta, ali i tad partneru dati do znanja da se njegov trud ceni.

Neprestano prigovaranje i isticanje samo onoga što radi pogrešno, najgora je opcija, jer će se on s vremenom povući.

Izvor: index

Suosjećanje i uvažavanje s druge strane otvara potpuno novi svijet – onaj u kojem će on doista čuti ono što mu imaš za reći i potruditi se da budeš još sretnija.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.