Horoskop i ljubav: Škorpija želi iskrenost, Bik nežnost, a Strelac…

0

Iako možda nismo svesni toga, svi imamo jednu stvar koja nas najviše veseli, ispunjava i zadovoljava. Niko nam je ne može nametnuti, ali nije je teško prepoznati. Imate li novog partnera/partnerku, pročitajte koje su to najvažnije stvari prema astrologiji za svaki pojedini znak.

OVAN
Ovnovi vole ljubavnike, partnere koji su s njima otvoreni i direktni, a ne vole da čekaju. Nestrpljivost i manjak spontanosti može im potpuno uništiti vezu. Ali najteže od svega će im pasti osećaj da partner nešto krije od njih. Budite direktni i recite svom Ovnu što mislite.

BIK
Nežnost je jedna od najvažnijih stvari za Bika. Bez nepristojnosti, prostota, neukusnog izgleda ili bilo kakve grubosti. Bikovim srcem vlada uglađenost i prefinjenost i ako partner ili partnerka ne mogu biti civilizovani, Bik preko toga neće moći da pređe niti to da oprosti.

BLIZANCI
Komunikacija je najvažnija stvar ako imate Blizanca za ljubavnika ili ljubavnicu. Nazovite, pošaljite mejl ili SMS poruku svaki dan. Ako niste u stalnom kontaktu, to može biti pogubno. Komunicirajte i dodirom, mirisom i ukusom. Za Blizanca ne postoji previše izgovorenih reči ili previše šaputanja na jastuku.

RAK
Rakovi ne samo da žele da budu zaštićeni, nego i da osete da sami štite partnera. To stvara sigurnost unutar koje može da raste ljubav. Vernost, zaštita i potpun osećaj sigurnosti u zagrljaju voljene osobe najugodniji je osećaj za Raka ili Račicu.

LAV

Lav mora da se oseća nesputano i slobodno kako bi mogao da bude nežan, iskren i, posebno, zaigran. Zamislite laviće kako se igraju i valjaju zajedno. Dečja zaigranost Lavovima je velika stvar. Iz toga proizlazi strast, ali i ona je onda na drugom mestu.

DEVICA

Iskrena dobrota – to je ono što treba Devicama. Njihov partner ili partnerka moraju da pokažu dobrotu, kao i spremnost da pomažu. Kad vide osobu koju vole da je nežna prema slabijima od sebe, mlađima, osobama s poteškoćama ili životinjama, to će sigurno osvojiti njihovo srce.

VAGA
Na svetu možda nedostaje mira i sklada, ali to je ono što Vagama nužno treba u životu. Njihov partner ili partnerka moraju biti prilagodljivi i što manje da prave probleme. Vage izuzetno cene svaki pokušaj i trud i onda opraštaju sve greške.

ŠKORPIJA

Bez iskrenosti i poštenja Škorpije se osećaju šuplje, isprazno i izdano. Fantastičan seks je takođe nešto što im je jako važno, kao i to da mogu sačuvati pokoju tajnu i ne trubiti naokolo baš sve o sebi. Ali to je sve usputno, najvažnija im je otvorena i iskrena veza.

STRELAC

Prema Strelcima morate biti posebno darežljivi. Davati i primati na najvišoj je poziciji njihovih prioriteta u vezi. Tu takođe postoji i javni aspekt, pa partner ili partnerika moraju prihvatiti njihovu povremenu želju da budu u centru pažnje. I da, dobar seks se takođe ubraja u davanje i primanje.

JARAC
Poštovanje, radna etika i sve suprotno lenjosti održava Jarca na životu i greje mu srce. Ljubav i emotivna predanost takođe su deo te radne etike i idu ruku pod ruku. Nikad ga nemojte uzimati zdravo za gotovo. Previše pohvala takođe može da doživi kao nešto uvredljivo.

VODOLIJA

Uzbuđenje i eksperimentisanje Vodolijama su vrlo važni u odnosu i životu uopšte, ali broj jedan je pravednost i otvorenost prema novim idejama. Beznačajan partner kod njih nema šanse. Takođe, ne morate da se slažete sa svim njihovim idejama, ali nije naodmet

RIBE
Ribe su najosetljiviji znak Zodijaka, i to u svakom pogledu. Stalno vređanje njihovih osećaja neće doneti ništa dobro. Treba im neko ko je otvoren i osećajan, i to zna da izrazi. Takođe im treba neko ko će ih utešiti ako zaplaču, a to će se sigurno dogoditi.

Izvor: Tportal

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.