Na koga je to ljubomorna devojka repera Ša?

Nije lako kad si poznat.
To se pokazalo na primeru učesnika „Farme“ Nenada Aleksića kada je s devojkom Dariom došao na novosadski splav „Dva galeba“. Iako je Ša bio sa svojom velikom ljubavi, obožavateljke su ga bukvalno opsedale. Želele su da popričaju s njim, da se slikaju... On je morao svaki čas da ostavlja svoju devojku da ga čeka u separeu, što se njoj nije nimalo dopalo.

- Bilo je i onih koje su htele da razmene brojeve telefona s njim, da igraju... On im je ljubazno izlazio u susret samo za fotkanje, ali njegovoj devojci je u jednom trenutku bilo krivo što nije posvećen njoj - kaže naš izvor sa splava i dodaje:

- Kad se vratio u separe, odjednom su počeli da se raspravljaju... Međutim, nakon desetak minuta su se zagrlili i poljubili. Ša joj je objasnio da su to samo devojke koje su ga gledale tri meseca u rijalitiju i da je logično da žele da se slikaju, da popričaju s njim i da tu nema ništa loše.

Sve u svemu, ako se ovo izuzme, Ša i njegova draga su se odlično proveli na „Dva galeba“ i uživali u dobroj atmosferi, a splav su napustili zagrljeni.
- Daria je malo ljubomorna. Razumem je jer bih i ja tako reagovao da sam na njenom mestu - kaže Ša.

Izvor: Kurir

Pogledajte još