Mislite da su naše starlete užas? Pogledajte američke! (FOTO, VIDEO)

Verovali ili ne, naše starlete su, ako ih uporedimo sa ovim američkim, med i mleko. Domaće se proslave preko rijalitija, malo se slikaju obnažene, obilaze promocije i premijere i... I to je uglavnom to. A sada pogledajte kako se ponašaju njihove koleginice "preko bare", pa će vam možda ove naše biti milije. (Rekli smo: "možda").

Hajdi Montag

(old_image)

Levo Hajdi u "originalu", desno posle operacija

Ova 27-godišnja plavuša počela je kao simpatični devojčurak u rialitiju "The Hills". Tamo se zaljubila, pa se na kraju i udala za kolegu Spensera Prata. Ali, Hajdi nije poznata po tome. Ona se proslavila tek posle učešća u rialitiju, kada je zarađeni novac za kratko vreme spiskala na desetak plastičnih operacija.

Grudi, struk, zadnjica, lice, grudi, lice... Tim redosledom je Hajdi menjala sebe, da bi prošle godine izašla u javnost sa tužnom pričom da niko ne bi trebalo ima poverenja u estetsku hirurgiju i da se kaje što se operislala. Njena najblistavija izjava je svakako: "Hirurg je kriv za sve".

Da stvari budu gore, Hajdi su brojne estetske operacije odvele pravo u - bankrot.

Kortni Stoden

(old_image)

Po američkom zakonu, ona će tek za dve godine biti punoletna

Kortni ima 19 godina, ali je već dve godine u srećnom braku sa 34 godine starijim glumcem Dagom Hačisonom (sigurno ga se sećate kao glavnog negativca u filmu "Zelena milja"). Upoznala ga je kad je imala 16 godina, putem Interneta.

Hačison kaže da tada nije znao da je Kortni maloletna, ali je znao da želi da je oženi, zbog čega se njeni roditelji nisu bunili. Kako su rekli, odgajali su je u "slobodnom hrišćanskom duhu". Kortnina majka, koja je inače i njen menadžer, jer se Kortni bavi i "pevanjem", jedina je osoba koja je pozitivno govorila o braku njene ćerke i sadašnjeg zeta.

(old_image)

Inače, i ova plavuša je na sebi imala najmanje pet estetskih zahteva. Biće vam jasno i gde

Dok ih je Amerika nazivala "predatorom i plenom", "pedofilom i žrtvom koja vapi za pomoć", mama je izjavljivala da obožava svog zeta, jer sa "očinskom pažnom postupa sa Kortni".

Snuki

(old_image)

Nikol Elizabet Polici je širokim narodnim masama u SAD poznata kao Snuki. Proslavila se kroz rialiti "Jersey Shore", a pre toga...

Ova 26-godišnja starleta je usvojeno dete američko-italijanskih roditelja. U srednjoj školi je bila čirlidersica i patila je od poremećaja u ishrani, tako da je u adolescenciji imala samo 36 kilograma, ali je kasnije sve nadoknadila. Visoka je 142 centimetra.

(old_image)

Na početku rialitija, koji se emitovao na MTV, nedeljni honorar joj je bio samo 2.000 dolara. Kada se našla usred afere sa izvesnim profesorom fizičkog vaspitanja koji ju je fizički napao, dobila je povišicu - 10.000 dolara po epizodi. U poslednjem serijalu zarađivala je po 30.000 dolara, a za te pare se javno opijala, plaka, tukla sa drugim devojkama, redovno pokazivala donji veš noseći ultra kratke haljine, vodila ljubav pred kamerama...

Snuki u epizodi "Tuča":

Na kraju je završila sa kolegom iz rialitija Đianijem, posle nekoliko sezona suza i svađa. Imaju dete, a Snuki je u međuvremnu postala i autor tri bestselera u kojima objašnjava kako se živi život poput njenog. Intervjue naplaćuje.

Danijela Staub

(old_image)

Ova 51-godišnja zvezda rialitija "Real Housewives of New Jersey" je, čini se, nadmašila sve ostale. Rođena je kao Beverli Meril i do rialitija je zarađivala kao striptizeta.

Nije tajna da je volela da koristi kokain. Bila je udata za bivšeg doušnika FBI, Kevina Majera. Jednom prilikom je uhapšena, pa osuđena na pet godina uslovno, ali ona uporno tvrdi da joj je to smestio bivši suprug i da je njeno hapšenje bilo pogrešno.

(old_image)

Kada su se ovi detaljji pojavili u rialitiju, popularnost joj je naglo skočila. Iza sebe ima nekoliko privatnih video snimaka seksa, sa nekoliko bivših momaka. Kao šlag na tortu, tu su i njene slike namenjene za starije od 18 godina. Plastične operacije? Nikakav problem! Imala ih je više.

Novac joj pristiže sa svih strana. U protekloj godini zaradila je 1,92 miliona dolara, ali je juri poreska služba jer je prijavila prihod od samo 64.000 dolara.

Fara Abraham

(old_image)

Ona ima 22 godine i poznata je kao "Teen Mom", odnosno mama tinejdžerka, po istoimenom rialitiju.

Ostala je u drugom stanju sa 16 godina i prvih godinu dana majčinstva pratila ju je ekipa rialitija. Posle nekoliko godina snimila je kućni video za odrasle i uspela da ga proda za neverovatnih 800.000 evra.

(old_image)

Čak četiri puta je išla pod nož, ali i dalje smatra da nije dovoljno lepa. U jednom intervjuu je izjavila:

- Nisam ku.va, nisam dr.lja... Trudila sam se da nemam seks pre braka, ali nisam izdržala!

Koko Ti

(old_image)

Ona je glumica, model i žena sa društvenih mreža. Udata je za repera Ajsa Tija i ima 34 godine.

Koko Ti je bila model za kupaće kostime, slikala se za kalendare i šest meseci je živela u vili Hjua Hefnera. Od 2011. godine sa suprugom učestvuje u rialitiju "Ice Loves Coco". Ipak, Koko je najaktivnija na društvenim mrežama.

(old_image)

Svakodnevno postavlja na desetine svojih slika u izazovnim pozama. Tako je za svoje obožavao ce izmislila "Tanga četvrtak", kada se po kući šeta samo u ovom komadu veša.

Inače, Koko je poreklom iz Srbije, a operisala je zadnjicu, grudi, usne i kapke.

(Izvor: Blic )

Pogledajte još