U centru Beograda: Promoteru biciklizma iz Holandije ukrali dva bicikla

Jedinstveni i dizajnirani VanMoof bicikli su specijalno uvezeni iz Holandije, za potrebe promovisanja urbanog biciklizma u Srbiji.

Dok je Holanđanin sa svojom devojkom bio u zgradi, u ulici Kneza Miloša br.4 u centru Beograda, neko je ukrao bicikle koji su bili parkirani I zaključani na ulazu, piše "Novi magazin".

"Kad smo izašli ispred ulaza, primetio sam da nema bicikli. Pomislio sam da ih je mozda neko sklonio sa ulaza, da ne smetaju, ili blokiraju nesmetan prilaz vratima. Nisam mogao ni da pretpostavim da mogu biti ukradena. Ostavili smo ih zaključane na samo 5 minuta. Moj prvi bicikl u Beogradu, mi je ukraden pre 2 godine dok je stajao blizu mene na terasi lokala. Posle te prve krađe, jako sam pažljiv i oprezan, i uvek se potrudim da ga dobro zaključam. Ali ovog puta mislim da nas je neko video kako parkiramo bicikle, i bio dovoljno bolestan da ih ukrade”, kaže Ralf.

On poziva sve koji vidi ovakve bicikle ili imaju bilo kakvu informaciju da ga pozovu na telefon 066/900-83-86 ili obaveste preko mejla ralph@ibikebelgrade.com.

(Izvor: Novi magazin)

Pogledajte još