Najbolja mesta za vrući letnji seks

Noćni klub

Vruća letnja noć, mrak i dobri kokteli. Pa ima li bolje prilike za brzinski seks, posebno zato što leti svi nose manje odeće, i uz malo mašte ćete imati nezaboravnu uspomenu. U zanosu muzike  i alkohola lako ćete ostati neprimetni.

Tuširanje

Ako je zaista nepodnošljivo vruće i ne želite izaći iz kuće, spojite ugodno s korisnim i bacite se u akciju ispod tuša, preporučuje Čarli Pen za magazin "Essence". Tuširanje je savršena predigra uz malo masaže, a želite li da bude još uzbudljivije, prikradite se partneru i iznenadite ga tom idejom, piše T portal.

Plaža

Već ste mnogo puta pročitali ovaj predlog, ali da li ste ga i isprobali? Osećaj straha da vas neko ne vidi, u kombinaciji s peskom, suncem i morem totalno je vatren i seksi. Ako imate prilike ovog leta, svakako isprobajte seks na plaži i u moru.

Terasa

Ako volite osećaj da vas neko može videti dok se seksate, na godišnjem odmoru obavezno iskoristite terasu. Ako dođete tek pred zoru iz ludog noćnog provoda, na terasi dočekajte izlazak sunca i uživajte jedno u drugom.

Venčanje

Leti su venčanja česta jer su svi opušteniji i ima puno lepih lokacija za slavlje na otvorenom. Pa zašto bi samo mladenci uživali u strastima? Sigurno ćete pronaći skriveni kutak za brzi seksi klinč koji nećete tako brzo zaboraviti. Nitko neće ni primetiti da vas nema jer su svi fokusirani na mladence.

Razna događanja

Bez obzira na to da li ste na koncertu ili nekoj zabavi, parku ili šetnji morskim gradićem, uvek se može naći trenutak da stvorite posebnu uspomenu za koju zna samo dvoje ljudi. Iskoristite trenutak i ludo se zabavite.

Garaža

Možda se na prvu čini grubo i surovo, ali garaža u vrućim letnim danima može biti savršeno mesto za nezaboravnu akciju.

(Izvor: T portal)

Pogledajte još