Horoskop, seks, igre: Lav voli u prirodi, Vodolija mašta o grupnom seksu

Ovan je ljubitelj adrenalinskog seksa

Strastveni pripadnici ovog znaka najveće zadovoljstvo pronalaze u seksu s puno adrenalina. Dok vode ljubav, obično ih čuje komšiluk, a najveći fetiši su im seks u vodi - bilo pod tušem ili u moru, neobične lokacije poput lifta ili uskog WC-a, kao i sado-mazo igre koje uključuju rvanje, povlačenje za kosu te lupanje po guzi i ugrize.

Bik obožava da liže šlag i čokoladu s partnera

Za pripadnike ovog znaka seks je vrhunski spoj svih najboljih užitaka, pa u njega uključuju afrodizijake poput šlaga, čokolade, vina i kockica leda kojima se igraju. Dugi i mokri poljupci, toplo-hladne igrice i detaljno oblizivanje partnerovog tela, kao i razne varijante oralnog seksa njihovi su omiljeni fetiši, piše 24sata.hr.

Blizanci uživaju u seks-igračkama

Zaigrana priroda ovih znakova dolazi do izražaja i u postelji. Vibratori, lisice, kuglice i druga pomagala nisu nepoznanice znatiželjnim Blizancima koji se svim silama trude da seks s njima bude i ostane neponovljivo iskustvo. Nemaju određen fetiš, već svoje zanimanje menjaju svakih nekoliko meseci.

Senzualni Rak obožava dugu predigru s puno dodira

Za Rakove je seks pre svega emocionalno i senzualno iskustvo, a fiksacija su im bradavice i duga predigra s puno dodira. Omiljeni fetiši uključuju kožne kostime, korsete, pa i bičeve. Vole i igrice, pa će rado učestvovati u igri konobarice, sekretarice, medicinske sestre i sličnih likova.

Lav je ljubitelj egzibicionizma

Seks na otvorenom u kojem neko može svakog trena da naiđe - ono je što najviše uzbuđuje pripadnike ovog znaka. Seks na plaži ili u moru tokom dana, nepristojni dodiri ispod stola za kojim sedi celo društvo. Omiljeni fetiši im je striptiz.

Devica voli da bude potčinjena

Iako u životu vole osećaj kontrole, u seksu s pripadnicima ovog znaka se stvari okreću. Omiljen im je fetiš uloga potčinjenog seksualnog roba koji trpi samovolju svog gospodara. Uže, lisice, kravate ili svilene marame - sve može poslužiti svrsi.

Vagi je guza najveći fetiš

Pripadnici ovog znaka u seksu su poput Blizanaca vrlo zaigrani, a nije im strano igranje raznih uloga te razgovor s partnerom o ostvarivanju fantazija. Ipak, guza im je omiljen deo tela oko kojeg se koncentriše njihovo uzbuđenje.

Škorpije vole "mračan" seks

Pripadnici ovog znaka imaju izuzetno naglašen libido, a obožavaju seks s povezom. Takođe, fetiši su im i druge mračne igrice dominacije, a što se više seksaju, to više seksa žele. Tada će isprobati sve poze koje su im zamislive, kao i moguće lokacije za seks.

Strelac je prvak seksa na otvorenom

Pustolovina je srednje ime pripadnika ovog znaka, a zbog iznenadnog poriva oni su prvi koji će se zaustaviti pokraj puta i baciti u grmlje. Takođe, obožavaju seks u avionima i na brodovima, šatoru ili otvorenom parku. Nije im potrebna posebna odeća kako bi se uzbudili, više ih pali "dirty talk".

Jarac će sve probati jednom, a vole da dominiraju

Naizgled hladnije prirode, pripadnici ovog znaka u krevetu su veliki entuzijasti i istraživači te bi rado isprobali sve vrste igrica i fetiša bar jednom. Od seksa u troje, seksa na visini do igranja raznih uloga, nema toga što njih ne uzbuđuje. Spontani i otvoreni u seksu, uvek će se rado vraćati proverenim pozama u kojima oni dominiraju.

Vodolija mašta o grupnom seksu

Sajber seks, seksi čet, telefonski seks i drugi oblici "seksa na daljinu" nisu nepoznanica pripadnicima ovog znaka. Ipak, jedan od njihovih najvećih fetiša je grupni seks, bilo u muškoj ili ženskoj kombinaciji. Poznati su po sklonosti perverzijama, a traže partnera uz kojeg se neće osećati nastrano zbog toga.

Ribe vole stopala, mrežaste čarape i štikle

Najveći fetiš pripadnika ovog znaka su stopala kao erogena zona i sve povezano s njima - od masaže do seksi obuće. Vrlo su maštoviti u krevetu, pa su skloni i voajerizmu te snimanju seksa.

(Izvor: 24sata.hr)

Pogledajte još