Na Batrovcima se čeka dva sata

Kako je saopštio danas Auto moto savez Srbije (AMSS), za sada nema posebnih zastoja i prekida u saobraćaju, sem na onim, na kojima je izmenjen režim saobraćaja zbog radova.

Početak avgusta po pravilu donosi još jednu veliku smenu turista, a samim tim povećan broj vozila i pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima u Srbiji, a posebno na onim koji vode ka Crnogorskom promorju, Makedoniji i Bugarskoj.

Svim vozačima se savetuje da, ukoliko planiraju putovanje prekontrolišu i pripreme svoje vozilo na vreme, kao i da pribave sva obavezna međunarodna dokumenta koja su im potrebna za nesmetani boravak u inostranstvu.

"Ukoliko vam se u vožnji pojave nepredviđene smetnje ili kvar na vozilu, radi vaše, a i tuđe bezbednosti, pomerite vozilo na neko bezbedno proširenje pored puta, obavezno postavite trougao i obucite reflektujući prsluk"
, poručio je AMSS.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 105 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 57 lica teže i lakše povređeno, a jedna osoba je izgubila život.

U Beogradu su zabeležene 63 nezgode, a 14 lica je povređeno.

(Izvor: Tanjug, B92)

Pogledajte još