Druga autopsija pokazala da se Dejvid Karadin nije ubio

LOS ANĐELES, 11. juna 2009. (Beta-AP) - Nezavisni forenzičari koje je angažovala porodica Dejvida Karadina (David Carradine) zaključili su drugom autopsijom da glumac nije izvršio samoubistvo i naveli da im je potrebno još podataka od istražitelja iz Tajlanda da bi uzrok smrti bio tačno utvrđen.

Kako su braća Kit i Robert Karadin saopštili u četvrtak u Los Anđelesu, doktor Majkl Bejden iz Njujorka je utvrdio autopsijom da se glumac nije ubio.

"Međutim, da bi se konačno utvrdio uzrok i način smrti moramo da dobijemo dodatne informacije iz Tajlanda, kako nalaze sa lica mesta, tako i rezultate laboratorijskih i toksikoloških ispitivanja", naveo je Bejden, dodajući da je "autopsija samo deo analize".

Telo glumca pronađeno je pre nedelju dana u plakaru hotelske sobe u Bangkoku sa kanapom vezanim oko njegovog vrata, ručnog zgloba i genitalija.

Karadinova porodica ne veruje da je glumac počinio samoubistvo, zbog nejasnih okolnosti njegove smrti.

Karadin je u Tajlandu počeo snimanje filma "Stretć".

Dejvid Karadin najpoznatiji je kao junak serije "Kung fu" koja je prikazivana od 1972. do 1975. Igrao je u više od 100 filmova, uključujući ostvarenja Martina Skorsezea (Scorsese), Ingmara Bergmana i Hola Ešbija (Ashby).

U glumački vrh vratio se poslednjih godina, kao junak filmova Kventina Tarantina (Quentin) "Kill Bill" i "Kill Bill 2".

Pogledajte još