Vrhunski bezobrazluk: U zatvoru sam, a živim bolje od vas!

Koliko vi imate elektronskih uređaja? Ovaj zatvorenik ima podosta.

U ćeliji uživa uz Plejstejšn 2, televiziju sa kablovskom, mini frižider, stereo, hrpu grickalica i postere golišavih žena.

Teško da je čovek koji je sa samo 20 godina nožem kidnapovao majku i ćerku to zaslužio. Procenjuje se da je do 2008. bio osuđen za 24 različite tačke a iz zatvora će izaći 2015.
Ovde bahati osuđenik pozira uz Korela Kenedija, bivšeg manekena koji je iza rešetaka zbog napada nožem!

S vremena na vreme Soni bi postavio slike na Fejsbuk uz komentare poput "živi se lako", i komentare kako uživa u zatvoru, a njegovi prijatelji su bili oduševljeni fotografijama koje su se proširile mrežom i napravile skandal.

(old_image)
Soni (levo) se ludo zabavlja / Foto: Facebook

"Ekstremno sam zabrinut zbog ovih fotografija i hvalisanja. Ovo je pravi skandal i narušavanje obezbeđenja zatvora", rekao je sekretar korekcione ustanove Stiv Gilan.

Soni deluje kao veseo mladić, ali ne dajte da vas to zavara. Osuđen je za napad na dve žene, majku i ćerku, kojima je prvo upao u kuću, a onda ih maltretirao. Prvo je nož prislonio ženi uz lice, a onda i na stomak njene ćerke koja je tada imala samo 16 godina.

Britanski zatvor "Ročester" u kome se nalaze mladići je ustanova C kategorije u koju se smeštaju zatvorenici za koje se smatra da se rizično ponašaju i da mogu da pokušaju bekstvo.


Alo

Pogledajte još