Šta treba da znate kada upoznajete partnerove roditelje?

Pre nego što sednete za isti sto sa partenrovim roditeljima zamolite partnera da vas upozna sa stvarima koje oni vole.

To će vam pomoći da probijete led kada se nađete oči u oči. Kada započinjete neku temu uvek vodite računa o tome da kažete svoje mišljenje, ali da ga ne namećete. Poštujte njihovo mišljenje, ali nemojte ga prihvatiti ako to zaista ne mislite.

Razgovarajte sa partnerom koliko su njegovi roditelji upoznati sa vašom vezom kako vam se ne bi dogodilo da kažete nešto što oni ne znaju. Ovo se naročito tiče stvari koje vas dvoje planirate u budućnosti. Na taj način ćete sprečiti svađe ili njihovo neslaganje sa vašim planovima.

Za vreme prvog susreta sa partnerovim roditeljima, bez obzira koliko oni bili opušteni nikada ne smete da pričate o seksu i o bivšim partnerima. To su teme koje se tiču samo vas dvoje i njegovi roditelji ne bi trebalo da znaju te detalje vaše veze.

Kako biste se osigurali sa temama najbolje bi bilo da se pripremite za priče o muzici, filmovima, sportu i zanimanjima koje vas interesuju. Iz ovih tema možete puno toga da saznate o njima, ali i da razgovor sa njima prođe što ležernije.

Izvor: b92

Pogledajte još