Šta sve muškarce pali na vašem telu

Rašireno je mišljenje da su muškarcima na ženinom telu bitni samo određeni delovi, tačnije guza i grudi. Ipak, da li je to zaista tako? Kako je pokazalo nekoliko istraživanja, muškarci uočavaju puno više od toga. Vreme je da znate što ih sve pali na vašem telu.

Stomak

Većina muškaraca obožava ženski stomak. Neki vole kada je ravan, a drugima je seksipilniji zaobljeni trbuščić. Mnogi obožavaju pupak i smatraju ga senzualnim delom ženinog tela. Trbuh takođe podsvesno simbolizuje plodnost pa zato pali muškarce.

(old_image)

Bokovi

Iako mnoge žene pate jer smatraju da imaju preširoke bokove, činjenica je da većina muškaraca obožava ženstvene bokove i smatraju da je glupo to što neke žene nastoje skriti svoje obline širokom odećom. Bokovi takođe simbolizuju ženinu plodnost. Rašireno je mišljenje da su muškarcima na ženinom telu bitni samo određeni delovi, tačnije guza i grudi. Da li je to zaista tako? Kako je pokazalo nekoliko istraživanja, muškarci uočavaju puno više od toga. Vreme je da znate što ih sve pali na vašem telu.

Leđa

Činjenica je da puno muškaraca voli lepa ženska leđa, a posebno kada pripadnice lepšeg pola hodaju uspravno i njeguju ih. Ženska leđa su graciozna i u mnogim muškarcima bude želju da zaštite ženu.

(old_image)

Vrat

Za mnoge muškarce vrat je simbol ženstvenosti. Tako ga posmatraju od davnina. Ženski vrat mnogo je uži i nežniji od muškog pa pripadnike jačeg pola privlači upravo njegova krhkost i nežnost.

Ruke

Verovali ili ne, muškarci puno pažnje posvećuju ženskim rukama. Ne vole kad su grube i kad nisu negovane, vole lepe i nežne ženske ruke. Zašto? Zato jer ih asociraju na dodire i seks…

Ramena

Baš kao i vrat i ženska ramena su simbol ženstvenosti i nežnosti. Kada su lepo zaokružena, krhka i nežna, u muškarcima bude poriv da zaštite i podrže svoju partnerku. Posebno ih pali kada slučajno sklizne naramenica haljine ili majice te otkrije golo rame.

Izvor: 24sata

Pogledajte još