fbpx

JOŠ JEDAN PEH: Nataša Bekvalac besna zbog neispunjenih obećanja!

Nataša Bekvalac još nema krov nad glavom. Iako je imala čvrsto obećanje da će stan od dvesta kvadrata koji je kupila u izgradnji na Senjaku biti gotov do maja, to se nije desilo. Pevačica će kao podstanarka biti sigurno do kraja godine i to ju je mnogo naljutilo.

- Nataša je prošle godine kupila stan u kojem je trebalo da živi sa sestrom Kristinom, svojom i njenom ćerkom i dadiljom. S investitorima se dogovorila da zgrada bude završena u roku. Međutim, u maju joj je saopšteno da zbog određenih radova koji su se odužili useljenje mora da se pomeri za jul, da bi u julu saznala da se u zgradu neće useliti do kraja godine - govori dobro obavešten izvor Kurira.

Kako dalje saznajemo, ovo pomeranje rokova Natašu je u najmanju ruku razbesnelo, pa se posavetovala s advokatom šta joj je činiti. U međuvremenu je prodat i stan koji je iznajmljivala u Beogradu, pa je morala da se preseli u drugi. Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Bekvalčevu, odnosno njenog portparola, koji nam je saopštio da se oni oglašavaju samo kad je reč o muzičkoj karijeri pevačice.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.