KAD ŽIVOT POSTANE TEŽAK: Potresna sudbina čuvene Hurem

Turska glumica Merjem Uzerli je otkrila da njen bivši verenik Kan Ateš ne želi da prizna njihovo dete i da ju je čak i terao da abortira. Čuvena Hurem je priznala šokantnu činjenicu da je pokušala da se ubije jer je bila depresivna, usamljena i, kako kaže, luda.

"One večeri kada sam u Antaliji dobila nagradu pokušala sam da se ubijem", priznala je Merjem za turske novine. "Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam kao luda i isekla sam ruke. Kan je bio sa mnom. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva - u smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše."

Merjem je samo dan posle tog događaja napustila Tursku i otišla u Nemačku na lečenje, a za sobom je ostavila haos jer je prekinula snimanje hit serije "Sulejman Veličanstveni".

"Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija. Izvinjavam se celoj ekipi. Oni su bili divni prema meni i radila sam na najudobnijem setu u Istanbulu, ali samoća je uzela danak. Niko od njih me nije tužio, to je bila laž, i niko me nije tražio kada sam otišla. Dok sam ležala u bolnici u Berlinu, uvek kada bih čula bolničko zvono, trgla bih se jer sam mislil da su došli da me vode nazad u Tursku.", ispričala je Hurem.

Pobegla je daleko od medijske pažnje, napornih setova i jedinu utehu je našla u vereniku Kanu Atešu. On je u početku bio divan, ali kada su saznali da je glumica trudna, usledio je “hladan tuš”. "Nisam planirala da ostanem trudna", rekla je Merjem.

"Slučajno smo saznali kada je Kan došao kod mene u posetu. Sedeli smo u parku i gledali smo se vidno šokirani, ali Kan nije hteo ni da čuje da rodim dete. Rekao mi je da on ima već dvoje dece i da mu ne treba više. Insistirao je na tome da se deteta što pre rešim jer će beba navodno sve da mi upropasti. Kada sam mu rekla da ne mogu tek tako to da uradim, on je postajao sve nervozniji pa je čak bio i nasilan. Mi smo i do tada imali problem u komunikaciji, ali sada ga više ne volim i nikada neću moći da mu verujem. Beba i ja idemo dalje sami."

Merjem je istakla da je svesno pristala na to da sama odgaja dete, ali da je i dalje veoma nervozna kada joj bivši verenik pošalje poruku.

"Poslednji put sam videla Kana 20. juna, posle toga nije dolazio i nije me zvao. Ipak, šalje mi poruke od kojih mi pripadne muka. On kaže da žena u Turskoj ne može tako da se ponaša i da ne sme da rodi dete bez blagoslova oca. Prvih nedelju dana sam plakala, o onda sam se sabrala."

Blic

Pogledajte još