Numerološki horoskop za 2. septembar

SVAKA vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. godine, sabiranjem 2+5+8=15 i svođenjem na jedan broj 1+5=6 dobijate prvi, bioritamski broj. Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+6=23, i svođenjem na jedan broj 2+3=5 dobija se generacijski, a sabiranjem oba, bioritamskog i generacijskog 6+5=11, 1+1=2 dobija se lični broj 2.

Tako je vaša numerološka kombinacija 6-5-2. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.
- See more at: /pocetna/zivot/horoskop/Numeroloski-horoskop-za-31-avgust.a-197337.813.html#sthash.cCgdW2df.dpuf

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. godine, sabiranjem 2+5+8=15 i svođenjem na jedan broj 1+5=6 dobijate prvi, bioritamski broj. Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+6=23, i svođenjem na jedan broj 2+3=5 dobija se generacijski, a sabiranjem oba, bioritamskog i generacijskog 6+5=11, 1+1=2 dobija se lični broj 2.

Tako je vaša numerološka kombinacija 6-5-2. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.

JEDINICA

U mesecu Devetke koja je pod uticajem Plutona i Neptuna snaga Meseca loše utiče na Sunce koje vlada vašim brojem. Vi ste spremni na akciju, posebno u vezi sa nekim novim, dobro plaćenim poslom ali ćete, ma kog pola da ste, morati da napravite ustupak koji radije ne biste.

DVOJKA

Od vas se očekuje mnogo više energičnosti i preduzimljivosti a vi ste pasivni i oslanjate se na jednu Devetku koja vam uvek da dobre savete. Sa ženama, ma kog pola da ste, dobro se slažete, posebno sa onima koje se bave poslom koji ima veze sa modom, estetikom ili umetnošću.

TROJKA

Planirate posao sa strancima i verovatno će vam poći za rukom da se izborite za svoje uslove rada. Trudite se da niko ne primeti da vas mnogo toga nervira u saradnji sa jednom Četvorkom ili Šesticom. Bilo bi dobro da prihvatite aranžman koji vam nameće jedna Jedinica.

ČETVORKA

Želite da se dogovorite sa Sedmicom oko nečega pto vam je veoma bitno, moguće da se radi o poslu koji bi trebalo da radite na duži rok. Ako vam se dopada jedna Osmica, moraćete da budete direktniji i da joj date na znanje šta osećate u protivnom neće shvatiti iz vašeg ponašanja.

PETICA

Imate osećaj nekog ograničenja kao da ne možete da uradite ništa od onoga što biste želeli. Pokušavate da se prilagodite novim uslovima na poslu ali vam to ne polazi za rukom ako radite u velikoj firmi. Dobićete poziv od bliskog rođaka u vezi sa nečim što vam je veoma bitno.

ŠESTICA

Danas imate mnogo obaveza a iako želite da se dogovorite sa nekim ko nije naročito sklon kompromisima, shvatićete da je u vašem interesu da ga prihvatite i da mu date priliku da sa vama sarađuje. Pokušavate da smanjite izdatke.Nekokme je veoma bitno da vam dokaže koliko vam znači.

SEDMICA

Ne bi trebalo da se raspravlajte sa Osmicom koja u stvari nema mnogo toga protiv vas iako je često neprijatna kako prema vama tako i prema drugima. Moguć je susret sa jednom Dvojkom prema kojoj niste ravnodušni.Svesno razmenjujete ideje sa nekim ko bi mogao da vam bude konkurencija.

OSMICA

Dve Osmice koje u današnjem danu imaju uticaj na vas, doneće pojačanu želju za zaradom. Verujete da se dopadate Dvojci ili Šestici ali u stvari želite da se dopadnete Sedmici. Moguć je neočekivan obrt u jednoj za vas interesantnoj situaciji. Vrejuete da je moguće uvećanje prihoda.

DEVETKA

Povoljan dan za staložene i racionalne tipove ovog znaka koji su spremni da uđu u nov aranžman u vezi sa strancima i verovatno ćete želeti da ubeidte jednu Osmicu da vam izađe u susert po nekom veoma bitnom pitnaju. Moguć je dogovor oko bitnih pitanja koja se odnose na putovanja ili poslove sa strancima.

Izvor: Jasminka Holclajtner, Novosti

Pogledajte još