fbpx

Prodaju pozitivne testove na trudnoću

Jedna od budućih majki iz Bafala tvrdi da svoje iskorištene testove prodaje za po 25 dolara. "Želite da naterate svog dečka da konačno postavi pitanje ili da se našalite sa roditeljima ili prijateljima", piše druga buduća majka iz Nju Džerzija.

Surfujući po internet prodavnici "Craigslist", može se videti da "prodavačica pozitivnih testova" ne nedostaje, a mnoge od njih su svesne da njihove mušterije testove mogu koristiti i za mnoge sumnjive situacije

Jedna žena iz Los Anđelesa želi da kupi pozitivan test kako bi "snimila video o tinejdžerskoj trudnoći", za potrebe svog kluba za lokalnu omladinu.

Komentatori su oglas odmah proglasili sumnjivih. Neki kupci otvoreno navode razloge za kupovinu pozitivnog testa, a variraju od osvete, pa do neumesnih šala.

Buduće majke na ovaj način mogu vrlo lako i dobro da zarade. Test za trudnoću u apoteci košta između 10 i 20 dolara, dok se na internetu može kupiti i za manje od jednog dolara.

Sajt "Craigslist" postao je neka vrsta podzemne trgovine i za drugu robu koja je u vezi sa trudnoćom i plodnošću. Tako neke žene prodaju svoje smrznuto mleko i raznorazne sumnjive lekove za plodnost.

Izvor: b92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.