OMCAFE za „prvu jutarnju“ na državnom poslu

Generalni direktor OMCAFE SRB d.o.o. gospodin Nenad Ćeha je ovom prilikom izjavio: „OMCAFE dolazi na tržište sa željom da važnost Običnih Momenata uz ispijanje kafe vrati među naše sugrađane. Verujemo da će naš brend postati novi simbol prijatnih zajedničkih trenutaka i bliskosti među ljudima“.Tokom događaja, predstavnici kompanije OMCAFE su uz asistenciju ekipe emisije „Državni posao“ i šarmantne najave Irine Radović predstavili svoj portfolio za koji su uvereni da će doneti nove svakodnevne užitke za ljubitelje kafe.

Na našem tržištu pored tradicionalne kafe, OMCAFE donosi espresso i instant kafe, koje predstavljaju mešavinu najkvalitetnijih kafa, robuste i arabike, iz različitih geografskih područja, a prema željama tržišta nude i program instant kafa „2u1“, „3u1“ i „3u1Soya“.

U prodaji i distribuciji nalaze se: tradicional kafa (pakovanja od 100, 200, 500 gr i 1 kg), 3 vrste espresso kafe (Strong, Forte, Corposo), a od instant kafa – instant kafe OMCAFE Classical i Extra i instant kapućino u tri ukusa: Classic, Chocolate i Vanila.

Zahvaljući karakterističnom ambijentu Skadarlije podsetili smo se Običnih Momenata koji život znače. OMCAFE je stvorena sa ciljem da sitna zadovoljstva nikada ne iščeznu.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.