OMCAFE za „prvu jutarnju“ na državnom poslu

Generalni direktor OMCAFE SRB d.o.o. gospodin Nenad Ćeha je ovom prilikom izjavio: „OMCAFE dolazi na tržište sa željom da važnost Običnih Momenata uz ispijanje kafe vrati među naše sugrađane. Verujemo da će naš brend postati novi simbol prijatnih zajedničkih trenutaka i bliskosti među ljudima“.

(old_image)

Tokom događaja, predstavnici kompanije OMCAFE su uz asistenciju ekipe emisije „Državni posao“ i šarmantne najave Irine Radović predstavili svoj portfolio za koji su uvereni da će doneti nove svakodnevne užitke za ljubitelje kafe.

Na našem tržištu pored tradicionalne kafe, OMCAFE donosi espresso i instant kafe, koje predstavljaju mešavinu najkvalitetnijih kafa, robuste i arabike, iz različitih geografskih područja, a prema željama tržišta nude i program instant kafa „2u1“, „3u1“ i „3u1Soya“.

(old_image)

U prodaji i distribuciji nalaze se: tradicional kafa (pakovanja od 100, 200, 500 gr i 1 kg), 3 vrste espresso kafe (Strong, Forte, Corposo), a od instant kafa - instant kafe OMCAFE Classical i Extra i instant kapućino u tri ukusa: Classic, Chocolate i Vanila.

Zahvaljući karakterističnom ambijentu Skadarlije podsetili smo se Običnih Momenata koji život znače. OMCAFE je stvorena sa ciljem da sitna zadovoljstva nikada ne iščeznu.

Pogledajte još