Pogledajte: Potrošila 20.000 funti da izgleda kao Pamela Anderson

To je tačno ono što želi ova devojka iz Liverpula koja je do sad potrošila 20.000 funti (oko 23.500 evra) na estetske operacije, kako bi ličila na Pamelu.

Štaviše, Kerolin je profesionalna dvojnica koja kao seks simbol devedesetih pozira na privatnim i javnim događajima u Liverpulu.

Kako bi bila još verodostojnija, najavljuje da će uskoro oko ruke, baš kao Pamela, tetovirati bodljikavu žicu.

Do sada je ubrizgala botoks, filere, bila na izbeljivanju zuba, a redovno sebi ubrizgava i Melanotan II, tečnost za tamnjenje kože koju nisu odobrile zdravstvene organizacije.

U solarijume odlazi od kako je imala 10 godina. Zbog želje za transformacijom, stradalo je i njeno zdravlje.

(old_image)

Naime, nakon operacije povećanja grudi 2004. umeci su joj se rasprsli od toplote u solarijumu u kom i danas provodi i do 15 sati nedeljno.

Bilo joj je potrebno sedam operacija kako bi popravila “štetu”, ali je to nije zaustavilo u nameri da bude još sličnija Pameli.

O svojoj zavisnosti od solarijuma za britanski Mirror je rekla: “Priznajem, ‘navučena’ sam. Ja sam tanoreksična, ali ne bih mogla da živim bez toga. Nikad ne bih izašla iz kuće sa svetlom kožom.

Dok sam gledala “Čuvare plaže”, samo sam razmišljala o tome kolikoje ona lepa. Postala sam malo opsednuta njom kad sam bila tinejdžerka i onda ponovo gledala sve epizode serije. Bilo koja žena može imati plavu kosu i velike grudi, ali je ona uspela da zadrži pažnju javnosti decenijama. To je više od izgleda – ona ima harizmu i intrigira ljude. To je ono što želim da oponašam”.

Izvor: b92

Pogledajte još